Öğrenci Kariyeri Banner

Elon Musk'ın Annesi, Bir Türk Markasının Reklam Yüzü Oldu!

Elon Musk'ın Annesi, Bir Türk Markasının Reklam Yüzü Oldu!

Elon Musk'ın annesi Maye Musk,  Dünya Türk Kahvesi Gününde Instagram hesabından yaptığı Türk kahveli paylaşım ile dikkatleri üzerine topladı.

Girişimci, model, kitap yazarı ve 3 çocuk annesi olan Maye Musk, 50 yıl boyunca defalarca kez Times başta olmak üzere Forbes ve Elle gibi dergilere kapak olmuş başarılı bir kadın. Twitter ve SpaceX gibi dünya devi şirketlerin CEO’su olan Elon Musk’ın annesi, 2019 yılında yayımladığı “Bir Kadın Plan Yaparsa” isimli kitabı ile dünya çapında oldukça dikkat çekmişti.

Tülin Şahin İle Ortak Paylaşım!

5 Aralık tarihi, 2013 yılında Türk kahvesi UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne dahil edilmiş ve Dünya Türk Kahvesi Günü olarak ilan edilmişti. Elon Musk’ın annesi de günün anlam ve önemine özel yaptığı paylaşımla dikkat çekti. 

Maye Musk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ifadelere yer verdi, “Türkiye'de çok satanlar listesine giren “Bir Kadın Plan Yaparsa” adlı kitabımda da bahsettiğim gibi Türk kahvemi çok seviyorum. Bugün (5 Aralık) Dünya Türk Kahvesi Günü vesilesiyle Türk kahvesi hakkında biraz bilgi paylaşayım. Bir diyetisyen olarak, araştırmaları takip ediyorum ve bulgular, ölçülü kahve alımının (günde 2-5 fincan) beslenmeyle ilişkili kronik hastalıkların olasılığını düşürdüğü yönünde. Arzum OKKA Türk Kahvesi Makinesi ile doğrudan fincanda servis edilen Türk kahvesinin keyfini çıkarın.”

Maye Musk yaptığı paylaşımda ünlü model ve Arzum Okka’nın Türkiye reklam yüzü olan Tülin Şahin’i de etiketledi. Şahi, kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Dünya Türk kahvesi günü kutlu olsun. Maye Musk, benimle bir kahve içmeye ve bu günü kutlamaya ne dersin?” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.