Öğrenci Kariyeri Banner

Efsane Dizi Aşk-ı Memnu, Film Oluyor!

Efsane Dizi Aşk-ı Memnu, Film Oluyor!

Yayınlandığı dönem herkesi ekran başına kilitleyen, ve hala yayınlanan tekrar bölümlerinin dahi sayısız kişi tarafından izlenen efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun filmi için çalışmaların başladığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından aktarılan bilgilere göre, Aşk-ı Memnu'nun çekilecek olan filminin adı 'Bihter' olacak. Merak uyandıran filmin başrolünde ise Farah Zeynep Abdullah yer alarak 'Bihter' karakterine hayat verecek.

Yeni 'Bihter', Farah Zeynep Abdullah Olacak!

Türkiye'nin en popüler dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Aşk-ı Memnu, bu kez bir film olarak karşımıza çıkacak. Filmin adı ise "Bihter" olacak.

Aşk-ı Memnu'nun ana karakterlerinden en dikkat çekeni olan Bihter, yapımın dizi versiyonunda Beren Saat tarafından canlandırılmıştı. Ancak gelen haberlere göre, dizinin film versiyonunda Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verecek.

En son Bergen filmiyle tüm sinemaseverlerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu, bu kez Bihter karakteriyle seyircilerin karşısına çıkacak. Bergen, 2022'de Türkiye'nin en çok izlenen filmi olarak tarihe geçti ve şu anda da Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

Öğrenilen bir diğer bilgiye göre Bihter filminin yapım sürecini TAFF Pictures üstlendi ve cast görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca; filmin bir dijital platformda yayınlanacağı belirtiliyor. Halit Ziya Uşaklıgil tarafından kaleme alınan romandan uyarlanan filmin senaryosunu ise Merve Göntem üstlendi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.