Öğrenci Kariyeri Banner

E-Ticaret'te Yeni Bir Soluk: DialogTab

E-Ticaret'te Yeni Bir Soluk: DialogTab

WhatsApp uygulaması üzerinden satış yapmaya yarayan DialogTab platformu siparişlerin en ince detayına kadar yönetilmesini imkan verirken uçtan uca sipariş sürecini de oldukça kolaylaştırıyor.

E-ticaret siteleri için çoklu kanallar üzerinden (WhatsApp, Facebook Messenger, Live Chat) müşteri temsilcileriniz aracılığıyla kolayca sipariş almanızı ve siparişleri yönetmenizi sağlayan bir platform olarak kurulan DialogTab, geçtiğimiz günlerde kullanıma sunuldu.

"Omni-channel" özelliği sayesinde kullanıcıların en çok hangi mesajlaşma uygulamasında vakit geçirdiğini tespit ederek müşteri davranış ve talebini daha iyi anlayacak analitik çözümler sunabiliyor. Bu sayede kullanıcılardan gelen geri dönüş oranlarını da arttırmayı başarıyor.

DialogTab üzerinden sipariş alırken, platformu terk etmeden ürün arama ve bu ürününün tüm detaylarıyla kullanıcılarla paylaşma özelliği sayesinde, müşteri temsilcileri panelden ayrılmadan kullanıcıları doğrudan satışa da yönlendirebiliyor.

Ürün tanıma özelliği müşteri temsilcilerine, potansiyel müşterinizin paylaştığı link veya görsel üzerinden ürünü tüm detaylarıyla birlikte tanıma ve bu ürüne ait tüm özellikleri panel üzerinden görüntüleme imkanı tanıyor. Tanımlanan ürün renk, beden ve stok bilgileriyle ekrana yansıyor.

Platformun link üzerinden ürün bulma özelliği e-ticaret API'leri ile sağlanırken görsel üzerinden ürün bulma özelliği ise yapay zeka destekli görsel işleme teknolojisi ile sağlanıyor. Platformun bir başka artı özelliği ise satış uzmanlarının performanslarının detaylı bir şekilde takip edilebilmesi. 

WhatsApp'ı bir e-ticaret kanalına çeviren ve internet üzerinden sipariş alan firmaları hedefleyen DialogTab, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de ve globalde lider konumuna gelmeyi hedefliyor. Start, Grow, Scale ve Enterprise isimli farklı paketlerle firmaların ihtiyacına karşılık veren DialogTab, aylık 19 dolardan başlayan fiyatlara sahip.

DialogTab uygulamasını incelemek ve denemek isterseniz bu linkten ulaşabilirsiniz.

 


Zeynep Akyıldız

Sabancı Üniversitesi - Bilgisayar Bilimleri

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.