Öğrenci Kariyeri Banner

Duygusal Dayanıklılığı Artırmanın 4 Yolu!

Duygusal Dayanıklılığı Artırmanın 4 Yolu!

Duygusal olarak dayanıklı kalmak bazen zor olabiliyor. Sizler için duygusal dayanıklılığı artırmanın yollarını derledik.

1- Büyük Resmi Gör

Stres altında olduğunda olaylara daha geniş açıdan bakmayı deneyebilirsin. Bu anların etksini atlatmaya yardımcı olacaktır. Sonrasında ise büyük resmin senin için daha önemli olduğunu anlayacaksın.

2- Sınırlarını Ve Yakınlıklarını Belirle

Hayatının baş rolü sen olsan da diğer oyuncular da hayatını etkileyebilir.Bu yüzden sen sadece kendinin ne yapmak istediğini iyi bil ve harekete geç.Kimlerle ne yapmak istediğini fark ettiğinde duygusal dayanıklılığını güçlendirmeye başlayacaksın.

3- Bir Mola Ver

Çok sayıda duygu ve düşüncenin içinde boğulmuş hissettiğinde kısa da olsa bir mola ver ve bunu davranışa dönüştür. Ne hissedersen hisset iyi şeyleri ve molaları hak ettiğini unutma.

4- Gücünü Keşfet

Yaşadığımız tüm deneyimlerin bize öğretmiş olduğu çok şey var. Yeter ki dayanıklılığımızı arttırarak gücümüzü korkusuzca deneyime dönüştürelim.


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.