Öğrenci Kariyeri Banner

Dünya'ya Açılan Marka: Les Benjamins

Dünya'ya Açılan Marka: Les Benjamins

Bünyamin Aydın, 19 yaşında Les Benjamins markasını kurarak herkese ilham kaynağı olmaya başarmıştır. 

Les Benjamins, Bünyamin Aydın tarafından bir Türk markasıdır. 2011 yılında kadınlar ve erkekler için perakende sektörü ve yaşam şekli anlayışı olan bir markadır.Les Benjamins ürünleri yerel hikâyeleri olan, kültürleri ve ritüelleri ile dünya üzerinde adını duyurmaya devam ediyor. Her kültürün bir hikayesi var ve Les Benjamins’in sokak giyimi de bunu açık ve akıcı bir şekilde tasarımları ile birlikte yorumluyor. Bünyamin Aydın’ın hibrit tasarım felsefesi, kıyafet baskıları ve dokuları ile kültür ve konforu müşterilerine sunuyor. Les Benjamins sokak giyimi, tüm gerçekliği, çeşitliliği ve eşsiz keşfin güzelliğini vurguluyor. 

Les Benjamins Dünya Pazarına Nasıl Açıldı?

Les Benjamins Dünya Pazarına Nasıl Açıldı

Bünyamin Aydın küçüklüğünden beri hep tasarım olmak istemiştir. Les Benjamins markasının ismini de kendi isminin Fransızcasından gelmektedir. Henüz 30'lu yaşlarında olan Aydın, genç bir tasarımcı olarak dünyada göğsümüzü kabartan tasarımcıların arasındadır. 200'den fazla mağazada satış yapan marka, gün geçtikçe büyük kitlelere ulaşmaktadır. Bünyamin Aydın, tasarımlarını yaparken doğu ve batıyı sentezi birleşimi ile bir yorum oluşturuyor. Dünya çapında dikkat çeken bu marka, özellikle İtalya ve Japonya'da büyük ilgi görmektedir. İlk başlarda sadece tişört tasarlayan Aydın, zaman içinde erkek ve kadın üzerine bütün kategorilerde ürünler çıkarmaya başladı. 

Milona'da yaptığı bir defile adının duyulmasını ve markanın tanırlığının arttırmasında büyük katkı sağladı. 2016 Ocak ayında Milano Moda Haftası ve 2017 Paris Moda Haftası'nda bulunan Les Benjamins markasının bir çığ gibi büyümesine destek sağlamıştır.  

Nike'a Tasarım Yapan İlk Türk 

Nike'a Tasarım Yapan İlk Türk 

Yaptığı kültürel tasarımlar ile dünyada çok beğenilen Les Benjamins, bu özgün tasarımları ile Nike’a tasarım yapan ilk Türk tasarımcı oldu. Sadece Nike değil; BMW, Magnum ve Coca Cola öncü markalar ile işbirliği içinde bulundu. 

Les Benjamins'in Dünya'da Açtığı İlk Mağaza: Dubai 

Les Benjamins'in Dünya'da Açtığı İlk Mağaza: Dubai 

Yurt dışında ilk mağazasını Dubai'ye açan Les Benjamins Dubai Mall of Emirates mağazasında, erkek ve kadın koleksiyonlarının yanında, yenilikçi üst düzey moda ve sokak giyimi markaları, spor ayakkabılar, ev eşyaları gibi geniş ürün yelpazesinde olacak. 

Bünyamin Aydın'ı Daha Yakından Tanıyın 

 


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.