Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus ve Netflix Gibi Hizmetler Artık Tek Bir Platformda Birleşiyor!

Disney Plus ve Netflix Gibi Hizmetler Artık Tek Bir Platformda Birleşiyor!

Yayınlanan yeni bir rapora göre, YouTube'un Disney Plus ve Netflix gibi akış hizmetlerini tek bir platformda toplamayı planladığı oraya çıktı.

The Wall Street Journal'a göre YouTube, çeşitli akış hizmetleri için abonelik satın alabileceğiniz bir çevrimiçi mağaza üzerinde çalışıyor. Google'ın sahip olduğu video akışı platformunun, en az 18 aydır bir "kanal mağazası" geliştirdiği ve şu anda potansiyel ortak şirketlerle görüşmeler yapıkları söyleniyor.

Elde Edilen Gelir Ortaklarla Paylaşılacak!

YouTube, aylık 65 dolarlık akış hizmeti sunan TV abonelerine HBO Max gibi ekstra hizmetlere erişim ekleme seçeneği sunuyor ancak yaklaşmakta olan mağaza, görünüşe göre insanlara ana YouTube uygulamasından başka akış hizmetlerini satın almanın bir yolunu sağlayacak

Journal, YouTube'un platformunu şirketler için akış hizmetlerini pazarlamak için harika bir yol olarak sunduğunu söylüyor çünkü izleyiciler fragmanları web sitesinde veya uygulamasında ücretsiz olarak izleyebiliyor ve ardından kolayca bir abonelik için ödeme yapabiliyor. 

Geliri ortaklarla paylaşmak zorunda kalma ihtimaline rağmen artık daha fazla akış hizmeti, böyle bir serviste bir araya gelme veya ekip oluşturma fikrine açık. Starz CEO'su Jeffrey Hirsch, Journal'a akış hizmetlerini diğer oyuncularla bir araya getirmenin kullanıcılar için daha iyi bir deneyim yarattığını belirtti. 

YouTube'un "kanal mağazasının", projenin var olduğunu ve potansiyel ortaklarla hâlihazırda görüşmelerde bulunduğunu henüz doğrulamamasına rağmen, bu yılın sonbaharında başlatılabileceği bildiriliyor.

 

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.