Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'ın Yeni Yerli Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı!

Disney Plus'ın Yeni Yerli Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı!

Başrolünde Mehmet Günsür ve Alı Enver'in yer aldığı Disney Plus'ın yeni yerli yapımı Arayış'ın yayın tarihi belli oldu. 

Haziran 2022’de Türkiye’deki yayın hayatına başlayan ve yerli yapımlara da yer veren Disney+, merakla beklenen Arayış dizisinin ilk görsellerini geçtiğimiz haftalarda izleyicilerle paylaşmıştı. Şİmdi de uzun zamandır gizemini koruyan dizinin yayın tarihi bir poster ile birlikte Disney Plus tarafından açıklandı.

Yalnızca Disney Plus'tan izlenebilecek olan Arayış, 14 Haziran’da yayınlanacak.

Peki Merakla Beklenen Bu Dizinin Konusu Nedir? 

Şehir hayatından sıkılan, hasta, mutsuz ve bir arayış içerisinde olan Nisan, arkadaşıyla birlikte katıldığı şifa seansının ardından arkadaşını kaybediyor ve onun izini sürüyor. Fakat bu iz, onu gizemli bir tarikata götürüyor.

Nisan, tarikata karşı şüpheyle yaklaşsa bile tarikatın vaatlerine kayıtsız kalamıyor ve Tufan ile bir maceraya atılıyor. Dizi, metafizik, varoluş ve aşk temaları ekseninde şekilleniyor.

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Arayış dizisinin kadrosunda aynı zamanda Defne Kaylar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.