Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'ın Türkiye'deki Abonelik Ücretlerine Devasa Zam!

Disney Plus'ın Türkiye'deki Abonelik Ücretlerine Devasa Zam!

Çevrimiçi dizi ve film platformu Disney Plus, üyelik ücretlerine büyük oranda zam yaptı. Hem aylık hem yıllık abonelikler için geçerli olan zamların oranı, yüzde 85'in üzerinde.
Türkiye'de hizmet veren en yeni çevrimiçi dizi ve film platformları arasında yer alan Disney Plus, fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Şirketin yeni fiyatlarına bakıldığında ciddi oranda fark olduğu görülüyor.

Marvel, Disney, Star Wars, Pixar ve National Geographic gibi önemli yayıncıların içeriklerine ev sahipliği yapan platform, bugüne dek aylık bazda 34,99 TL, yıllık bazda 349 TL karşılığında satın alınabiliyordu. Şimdiyse bu fiyatlar, neredeyse iki katına çıktı.

İşte Yeni Disney Plus Fiyatları:

  • Aylık Abonelik: 64,99 TL
  • Yıllık Abonelik: 649,90 TL

Açıklanan yeni rakamlara göre, zam oranının aylık abonelik için yüzde 85,74, yıllık abonelik içinse yüzde 86,22 olduğunu görülüyor. Bu fiyatın bugün itibarıyla geçerli olacak. Daha önceden abonelik alan tüketiciler, aynı fiyatlardan Disney Plus kullanmaya devam edebilecekler.

Konuya ilişkin Disney Plus'ın resmi web sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Disney+’ın üyelik ücretleri* kaydolduğunuz üyelik türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir:

Aylık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar Disney+’a aylık 64,99 TL karşılığında kaydolabilir

Yıllık ödeme planıyla üyelik: Kullanıcılar yıllık 649,90 TL ödeyerek Disney+’a tüm yıl boyunca erişebilir

Not: Yukarıdaki fiyatlar yalnızca 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerlidir. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacaktır."

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.