Öğrenci Kariyeri Banner

Disney'in Atatürk Dizisi Hakkında Büyük İddia!

Disney'in Atatürk Dizisi Hakkında Büyük İddia!

Disney+'ın uzun süredir merakla beklenen dizisi "Atatürk" hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atatürk dizisi Disney+ platformunda değil, FOX TV'de yayınlanacak. 

14 Haziran 2022’de ülkemizde yayın hayatına başlayan Disney+, hızla iddialı yerli yapımları kütüphanesine katmaya başladı.  Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandırdığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında yayınlanacak olan "Atatürk" dizisi de yerli yapımlar arasında büyük ses getirdi.

Disney+'ın yerli yapımları iptal etme kararından sonra Atatürk dizisinden bir açıklama geldi. Belirlenen yayın tarihinde Disney+'ta yayınlanacağını duyuran diziyle ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı.

Atatürk Dizisi FOX TV Ekranlarında Yayınlanacak!

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan gelen bilgilere göre  Disney+’ın Atatürk dizisi, Disney+ platformunda yayınlanmayacak. Dizi, Disney'e yakın şirketlerden biri olan FOX’ta, 29 Ekim 2023’te ücretsiz olarak yayınlanacak. 

Birsen Altuntaş’tan gele bir diğer bilgiye göre ise dizi, özel montajlı haliyle iki bölüm olarak sinemalarda da vizyona girecek. Bununla birlikte dizi, metaverse dünyasına da girecek. Metaverse hakkında henüz detaylı bir bilgiye ulaşılamadı.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.