Öğrenci Kariyeri Banner

Disney+, Gülse Birsel İmzalı Yeni Filmini Duyurdu!

Disney+, Gülse Birsel İmzalı Yeni Filmini Duyurdu!

Disney+, Gülse Birsel imzalı yeni filmi Yılbaşı Gecesi'ni sinemaseverler ile paylaştı. Oyuncu kadrosunda; İrem Sak, Cengiz Bozkurt ve Büşra Pekin gibi sevilen isimlerin yer aldığı filmin konusu da paylaşıldı.

Geçtiğimiz haziran ayında Türkiye pazarına resmen giriş yapan Disney+, ülkemizdeki yerel içerikleri hızla artırıyor. Şu ana kadar Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda gibi yapımlarla karşımıza çıkan platform, bugün yeni yerli yapımını açıkladı.

Disney+’ın yeni yerli içeriği, sevilen isim Gülse Birsel’in kaleminden çıkan Yılbaşı Gecesi filmi oldu. Platform, yeni filminin konusunu ve oyuncu kadrosunu da paylaştı.

Türk Televizyonlarının Sevilen İsimleri Bir Arada!

Disney+ tarafından verilen bilgilere göre Yılbaşı Gecesi, oyuncu kadrosunda Gülse Birsel, Zeynep Güngör, İrem Sak, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Alina Boz ve Şebnem Bozoklu gibi pek çok yıldız isme yer verildi. Ayrıca kadroda Alican Yücesoy, Ayta Sözeri, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman da bulunacak.

Yılbaşı Gecesi, pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada Yılbaşı Gecesi’nde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında aldığı tatsız haberle başlıyor. Dide, günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayali, son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile yerle bir olur.

Bir yandaysa Ozan, pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların yanlışlıkla çağrıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ise filmde aktarılacak. Filmin yayın tarihi konusunda ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.