Öğrenci Kariyeri Banner

Üniversite Öğrencilerine BTK'dan e-Devlet Onaylı Ücretsiz Siber Güvenlik Kursu!

Üniversite Öğrencilerine BTK'dan e-Devlet Onaylı Ücretsiz Siber Güvenlik Kursu!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), üniversite öğrencilerinin ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabileceği, e-devlet onaylı siber güvenlik eğitimi veriyor.

Geleceğin meslekleri arasında gösterilen siber güvenlik konusunda kendisini geliştirmek isteyen öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat diyebiliriz.

Eğitimin amacı;

  • Katılımcılara Linux işletim sistemi hakkında temel bilgileri öğretmek
  • Web Pentest temellerini ve Web Pentest'te kullanılacak araçları öğretmek,
  • Network katmanlarını, ağ tarama araçları, bilgi toplama yöntemlerini öğretmek

31 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan siber güvenlik eğitimine, herhangi bir üniversitede kaydı olan tüm öğrenciler katılım sağlayabilir.  Ancak daha önce BTK akademiden aynı eğitimi alanlar katılamaz.

Son başvuru tarihi 23 Ekim olan eğitim Gaizantep'te gerçekleşecek. Eğitime katılma hakkı kazanan öğrencilerin konaklama ve diğer ihtiyaçları kendilerine ait olacak ve eğitime gelirken kendi bilgisayarları ile katılmaları gerekecek.

Verilecek olan eğitim tamamen ücretsiz olduğu gibi kurs bitiminde verilecek olan katılım sertifikası da ücretsiz olacak.

Kurs hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.