Öğrenci Kariyeri Banner

Dinlerken Keyif Alabileceğiniz 4 Podcast!

Dinlerken Keyif Alabileceğiniz 4 Podcast!

Çoğu kullanıcı Spotify’ı sadece müzik dinlemek için kullanır fakat Spotify’da şarkılara ek olarak her farklı ilgi alanına seslenen podcast içerikleri de bulunmaktadır. Sizler için dinlerken keyifli vakit geçirebileceğiniz podcastleri derledik.

1- Zihnimin Kıvrımları

Sosyal medyadaki uzmanlığı ile tanınan ve pek çok konuya hakim olan Serdar Kuzuloğlu tarafından yapılan podcast, teknolojiye ilgi duyan pek çok kişinin oldukça etkisini çekebilir. Modern dünyada başına gelebilecek her konuyu ele alan, teknoloji ve insan arasındaki ilişkiyi değerlendiren, etkili sosyal medya kullanımına dair görüşlerini sunan Serdar Kuzuloğlu haftalık bölümlerini bu seride arşivliyor.

2- Legendarium Türkiye

Yüzüklerin Efendisi’ni okumuş ya da filmini seyretmiş ve sevmişseniz, bu kanal sizler için tam bir biçilmiş kaftan.Yüzüklerin Efendisi’nin yazarı Tolkien’in kurguladığı evrenin inceliklerini anlatan Zafer Bey sizi güzel bir yolculığa çıkarıyor.

3- KALT

Bol espri içeren yapımlarla ilgilenenler “KALT’ın Podcasti” programını da sevebilir, bir anda kendini dört kulağını açmış bu podcast’i dinlerken bulabilirler. Gündelik olaylardan çıkarılmış zekice ve espirili çıkarımlarla dinlerken çok eğleneceğiniz bir podcast.

4- Kendinde Şey

Bu podcastte her türlü konuya denk gelebilirsiniz. Canınız sıkıldığında yüzünüzde bir tebessüm oluşturan, geçmek bilmeyen bekleyişlerde size eşlik eden Kendinde Şey serisi popüler olan konuları ele alıyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.