Öğrenci Kariyeri Banner

Deprem Ortak Yayını Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Deprem Ortak Yayını Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8; Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar için bu akşam ortak canlı yayın yapacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin 8 ulusal televizyon kanalı, bu akşam depremzedelere yardım için ortak yayına gerçekleştirecek. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in ortak yayınında yardım kampanyası düzenlenecek.

Yardımlar AFAD ve Kızılay'a Bağışlanacak!

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye'nin tek yürek olacağı canlı yayın, aynı anda ekranlarda olacak.

Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olmak için bir araya gelecek.

Bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8’in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.