Öğrenci Kariyeri Banner

ChatGPT'den Devrim Yaratacak Yenilik!

ChatGPT'den Devrim Yaratacak Yenilik!

OpenAI, ChatGPT ile devrim yaratıyor. Şirketin yaptığı son açıklamaya göre ChatGPT artık görebilecek, duyabilecek ve konuşabilecek.

ChatGPT yeni bir döneme giriyor. OpenAI kısa süre önce yeni bir duyuru yaptı. Yeni özellikle birlikte ChatGPT artık görebilecek, duyabilecek ve konuşabilecek. 

Yapay zeka destekli sohbet botu ChatGPT ile artık karşılıklı konuşulablecek. Bu yenilikle ChatGPT ile yeni bir iletişim dönemi başlıyor. 

ChatGPT'ye Ses ve Görüntü Desteği Geliyor!

ChatGPT'nin yeni ses ve görüntü özellikleri ile hayatın her alanında sohbet edilebilecek. 

Örneğin ChatGPT'den buzdolabımızda bulunan yiyeceklerin fotoğrafını atarak tarif vermesini isteyebiliriz. Ayrıca çözmekte zorlandığımız matematik probleminin fotoğrafını atarak robotton yardım isteyebiliriz.

Bu sesli konuşma modunu Ayarlar → Yeni Özellikler'e giderek aktif edebilirsiniz. Ardından ekranın sağ üst köşesinde yer alan kulaklık düğmesine basarak ChatGPT'nin 5 farklı ses modelinden birini seçebilirsiniz.

Yeni ses ve görüntü desteği, iki hafta içinde Plus ve Enterprise kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Ses özelliği yalnızca iOS ve Android cihazlara gelirken görüntü özelliği tüm platformlarda aktif olacak.

 

Kaynak

 


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.