Öğrenci Kariyeri Banner

Cesur ve Tutkulu Yetim Kız Anne With An E

Cesur ve Tutkulu Yetim Kız Anne With An E

Cesur ve tutkulu yetim kız, evlenmemiş yaşlı bir kadın ile onun tatlı dilli bekar erkek kardeşinin yanında alışılmadık bir yuva bulur. Avonlea'ye gelen genç bir yetim, karşılaştığı herkesin duygularını ve düşüncelerini etkiler. Özellikle de onu yanlarına alan yaşlı iki kardeşi.

Hatalı bir mesaj sonucunda cesur yetim Anne Shirley, Green Gables'a gelir. Burada bekar kardeşler Matthew ve Marilla Cuthbert, bir oğlan beklemektedir.

 

Kararlı Matthew, Anne'i eve getirmek üzere yola çıkar. Son derece endişeli olan Marilla, duygularını ifade etme konusunda zorlanır. Avonlea'de okula başlayan Anne, öğrenmesi gereken pek çok şey olduğunu fark eder. Marilla, sınırlarını zorlayarak ilerici annelerin toplantısına katılır. Bir papazın tavsiyesi Marilla'yı seçimlerini sorgulamaya sevk eder. Anne kitaplardan alıntılarla duygularını ifade etmeyi çok sever ve herkes onun kelimelerle dansını hayretle izler.

 

Anne'nin zekası ve cesareti adada yaşayan herkesi hayrete düşürür ve Anne'e karşı ön yargılar kırılmaya başlar. Anne, ergenlik dönemine girdiğinde duygu ve düşünceleri gelişmeye ve değişmeye başlar. Bu sırada Anne çoktan sınıfın en zeki oğlanına aşık olur. Bu aşk karşılıklı olmasına rağmen birçok kez zorluklarla sınanır. Hayat ona ne sunarsa sunsun güzellikleri görmeyi bilen Anne her durumun üstesinden gelmeyi başarır.

Dizi aynı zamanda ırk, cinsiyet, yaş gibi çeşitli konularda, toplumu eleştirerek farklı bakış açıları da sunar. İzlerken kendinizden parçalar bulabileceğiniz, hayal dünyanızı genişletecek, bakış açınızı geliştirecek her biri birbirinden heyecanlı bölümleri olan 3 sezonluk gençlik dizisi.

ÖDÜLLERİ:

  • Canadian Screen Awards - Shaw Media Award for Best Performance by an Actress in a Continuing Leading Dramatic Role
  • Canadian Screen Award for Best Performance by an Actress in a Leading Role in a Dramatic Program or Mini-Series
  • Canadian Screen Award for Best Achievement in Casting
  • Canadian Screen Award - The Shaw Media Award for Best Dramatic Series

Özgün İçerik : Bu içerik Öğrenci Kariyeri yazarlarından Ayşe BEKDEMİR tarafından oluşturulmuştur.


Ayşe BEKDEMİR

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.