Öğrenci Kariyeri Banner

Cem Yılmaz ve Netflix'ten Büyük Anlaşma!

Cem Yılmaz ve Netflix'ten Büyük Anlaşma!

Cem Yılmaz, Netflix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisiyle yılın en çok konuşulan işlerinden birine imza atmıştı. Yayınlanır yayınlanmaz zirveye çıkan dizi, uzun süre boyunca Netflix’in Top 10 listelerinde yer almıştı. Netflix dizinin ikinci sezonunun da izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Erşan Kuneri’nin ikinci sezon bölümlerinin 2023’te yayınlanacağı açıklandı. Dizinin yeni sezonunda ilk sezondan farklı bir hikaye işlenecek. Yeni sezonun hikayesi hakkındaki ilk ipucu ise Cem Yılmaz tarafından çizilen bir görselle veriliyor.

6 Adet Proje Geliyor!

Yayınlanan görselde, Erşan Kuneri’nin “Yılın Erkeği” yarışmasına katılacağını görüyoruz. Dizinin yeni sezonuna dair bilinenler veya tahmin edilenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde Netflix’ten ve Cem Yılmaz’dan konuyla ilgili yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Cem Yılmaz Netflix için daha farklı projeler de hazırlayacak. Netflix’ten yapılan açıklamaya göre; ünlü komedyen platform için iki dizi, iki film ve iki stand-up gösterisi olmak üzere toplamda altı proje için çalışacak. Bu iki diziden biri Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu olacak.

Ancak tüm bu projelerin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir tahminde bulunmak için biraz erken.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.