Öğrenci Kariyeri Banner

Çelikel Eğitim Vakfı, Lisans Öğrencilerine Bin 500 TL Burs Verecek!

Çelikel Eğitim Vakfı, Lisans Öğrencilerine Bin 500 TL Burs Verecek!

Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Burs Programı kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim döneminde, İstanbul’daki devlet ve vakıf üniversitelerinin lisans programlarına yeni kayıt olan öğrencilere, 12 ay boyunca 1.500 TL karşılıksız burs verecek. Son başvuru tarihi 11 Eylül.

Burs Başvuru Şartları

Çelikel Eğitim Vakfı Alev Topları Burs Programı için 2022 YKS kontenjanları kapsamında, İstanbul’daki devlet üniversitelerinin lisans programlarına ya da vakıf üniversitelerinin tam burslu lisans programlarına yeni kayıt hakkı kazanmak ve kayıt yaptıracak olmak gerekmekte. Bu şartları sağlayan öğrenciler burs başvurusunda bulunabilirler.

Vakıf burs ödemeleri ile ilgili yaptığı açıklamada 12 ay süre ile 1.500 TL burs vereceğini açıkladı.

Aşağıdaki şartları taşıyan lisans öğrencilere geri ödemesiz burs verilecek:

  • 2022 YKS’ye girmiş olan,
  • İstanbul’daki devlet üniversitelerinin lisans programlarına veya vakıf üniversitelerinin lisans programlarının tam burslu kontenjanlarına yeni kayıt hakkı kazanmış ve kayıt hakkı kazandığı program için Üniversiteye kayıt işlemlerini tamamlamış/tamamlayacak olan,
  • Merkezi yerleştirme puanıyla öğrenci alan lisans programlarına yeni kayıt hakkı kazananlardan ilgili lisans programına yerleştirme puan türünde aşağıda belirtilen başarı sıralamaları dâhilinde olan,
  • Ailede kişi başına düşen aylık ortalama net gelir seviyesi 3.000 TL ve altı olan her aday başvurabilir.

Çelikel Eğitim Vakfı karşılıksız burs başvuruları, vakıf sitesinden online olarak yapılmakta. Hemen başvuru yapmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Burs İlanlarından Haberdar Olmak İçin Öğrenci Kariyeri'ni Hemen İndir!

 

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.