Öğrenci Kariyeri Banner

Campus Vision İle Kariyerini Şekillendir!

Campus Vision İle Kariyerini Şekillendir!

Hey üniversiteli, Türkiye'nin öncü firmaları ve yöneticileri ile tanışmaya hazır mısın? Campus Vision, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurarak öğrencileri ve firmaları buluşturuyor. 

Pandeminin ardından okullar açılıyor, Campus Vision heyecanımıza heyecan katıyor. Geleceğin dijitalleşen trendlerinden bulut tabanlı İK, Yapay Zeka odaklı işe alım, yeni normalde değişen iş hayatı ve çok daha fazlası için işveren markalar öğrenciler ile bir araya geliyor.

Campus Vision Sana Ne Vaadediyor?

Yeni normal düzene uyum sağlama, yeni iş modelleri ve geleceği şekillendiren trendleri sektörde önde gelen firmaların katılımı ile öğrenme fırsatı sunuyor. Firmalar, yeni dönem öncesi proje ve staj süreçlerinden bahsedebileceği Campus Vision etkinliğinde buluşuyor.

Oturumlardan sonra düzenlenecek workshoplarla ve yöneticilerle bire bir temas sağlayabilecekleri interakitf seanslarla öğrencileri dopdolu bir gün bekliyor!

Sertifikalı ve ücretsiz olan online zirvemizde; workshoplar, vaka çalışmaları, şirket buluşmaları ve daha fazlası için Campus Vision'da sen de yerini al!

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 


Simay Kurtçu

Site İçerik Koordinatörü

1 Yorum

  • Hüseyin Gökmen

    Güzel bir etkinliğe benziyor.

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.