Öğrenci Kariyeri Banner

BukyTalk, Korona Sürecinde %100’ün Üzerinde Büyüdü!

BukyTalk, Korona Sürecinde %100’ün Üzerinde Büyüdü!

BukyTalk, ana dili İngilizce olan yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyen kişileri bir araya getiren bir platform. 

Platformun kurucusu Hasan Can Üretmenoğlu ile konuştuk. Kendisinin; 
 
Tüm Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 ile birlikte evlerde kalma ve ekranlara bakma oranının artmasıyla işlerin de arttığını belirten Üretmenoğlu, ‘’Bu süreçte katılımcılarımız tarafından talebin arttığı bir dönemi yaşıyoruz. Korona döneminden avantajlı çıkan sektörlerden biri de biliyorsunuz ki e-eğitim. Biz de bunun faydasını hakkımızla gördüğümüzü düşünüyorum’’ dedi. 

BukyTalk, 2019 Mart ayında kurulmuş bir girişim. On beş aylık süreçte 1.000’in üzerinde katılımcıya hizmet vermiş durumda.  

Katılımcıların sisteme dahil olmasıyla birlikte yabancı konuşmacılardan geribildirimler alıyorlar. Sonrasında ise kendilerini geliştirecek rotalar aldıklarını belirten Üretmenoğlu, ‘’Bir çok şeye rahatlıkla ulaşabildiğimiz bir dönemden geçiyoruz ancak bir o kadar da bilgi kirliliğinin arttığı haliyle zamanın verimli kullanılamadığı bir dönemdeyiz. Yapmış olduğumuz bu sistem ile kişinin zamanı en verimli ve aktif öğrenme sürecini maksimize etmeyi amaçlıyoruz’’ dedi. 

Gelecek planları arasında platforma İngilizce’nin haricinde yeni diller eklemenin de planları arasında olduğunu belirten Üretmenoğlu, BukyTalk’un konuşma pratiği alanında kişilerin dijital asistanı olma vizyonuyla hareket ettliklerini ve zamanla yapay zekayı da sisteme dahil edeceklerini belirtti. 

 
 
Not: Öğrenci Kariyeri takipçilerine özel BukyTalk’ta %20 indirim bulunuyor. Kampanyadan faydalanmak için bukytalk.com/ogrencikariyeri adresini ziyaret edebilir, ücretsiz seansının kaydını yapabilirsin! 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.