Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Yıl Vizyona Girecek En Başarılı 10 Film!

Bu Yıl Vizyona Girecek En Başarılı 10 Film!

2023 yılı, geride bıraktığımız pandeminin ardından sinema sektörünün de kendine geldiği yıl oldu. Şimdiye dek beyaz perde de birbirinden başarılı yapımlar izledik. Ancak henüz en iyilerini izlememiş olabiliriz.

Önümüzdeki aylarda vizyona girecek olan ve büyük bir merakla beklenen en iyi 10 filmi sizlerle paylaşıyoruz.

Oppenheimer - 21 Temmuz 2023

Yönetmenliğini Christopher Nolan'ın üstlendiği Oppenheimer filminin başrolünde ise başarılı oyuncu Cillian Murphy'i izleyeceğiz. Şampiyonlar ligi gibi bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin oyuncuları arasında Robert Downey Jr., Emily Blunt ve Matt Damon da yer alıyor.

Nükleer bombanın yaratıcısı olarak kabul edilen ünlü bilim insanı Oppenheimer'ın hikayesininin anlatacağı filme dair en çok merak uyandıran ayrıntı ise, CGI'yla bir bomba patlatma görüntüsü kullanılmayıp, gerçekten bir bombanın patlatılması oldu.

Spider-Man: Across the Spider Verse - 2 Haziran 2023

2019 yılında oscar ödülü alan Spider-Man: Into the Spider-Verse'ün devam filmi olan Spider-Man: Across the Spider-Verse, orijinal animasyondan birkaç yıl sonrasını anlatacak. 

Dune: Part Two - 1 Kasım 2023

Başrollerinde Timothée Chalamet, Zendaya ve Rebecca Ferguson'un rol aldığı Dune: Part Two da merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.

Asteroid City (Asteroid Şehri) - 16 Haziran 2023

Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Jason Schwartzman gibi ünlü isimlerin yer aldığı Asteroid City, son derece iddialı yapımlar arasında yer alıyor.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One - 14 Temmuz 2023

Dünyanın en ünlü aksiyon serilerinden biri olan Görevimiz Tehlike'nin son filmi 14 Temmuz'da vizyona girecek.

The Marvels - 10 Kasım 2023

Avengers: Endgame'den beri göremediğimiz Captain Marvel, sonunda yeniden karşımıza çıkıyor.

Indiana Jones and the Dial of Destiny - 30 Haziran 2023

En ünlü aksiyon serilerinden olan Indiana Jones, 15 yıl sonra yeniden seyirciyle buluşacak. Yeni film, tarihinde ilk kez Steven Spielberg tarafından yönetilmedi ve George Lucas tarafından yazılmadı. Ancak yine de büyük bir merakla bekleniyor.

Barbie - 21 Temmuz 2023

Çocukların en sevdiği oyuncaklardan olan Barbie bebeklerin evrenine girdiğimiz bu filmde Margot Robbie, Ryan Gosling gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

The Flash - 16 Haziran 2023

Ezra Miller'ın Barry Allen olacağı filmin DC evrenin yeniden ayağa kaldırması bekleniyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem - 4 Ağustos 2023

New York'un sevimli kaplumbağalarını animasyon bir filmde göreceğimiz Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem'in, eğlenceli ve aksiyon dolu bir film olması bekleniyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.