Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Oyunları Açamayacak Bilgisayar Yok

Bu Oyunları Açamayacak Bilgisayar Yok

Bilgisayarımız güncel oyunları oynamaya el vermediği zaman düşük sistem gereksinimli oyunlar bizlere çare olabiliyor. Düşük sistemli oyunlar grafik kalitesi olarak daha alt seviyelerde olsa da sizlere en iyi deneyimi yaşatacak oyunları listeledik. İçerisinde online oyunlar, savaş oyunları, aksiyon oyunları ve daha fazlası bulunan listemizdeki oyunlar Intel HD Graphics 4000 ve 4GB RAM ile çalışabilmektedir.

Düşük sistem gereksinimli oyunlar nedir?

Düşük sistemli oyunlar genel olarak çıkış tarihleri eski oyunlardan oluşuyor. Eski oyunların dışında yeni fakat grafikleri ağır olmayan oyunlar da listemizde bulunuyor. Oyunlardan beklentimiz bize iyi bir oynanış sunması ve baz aldığımız sistemle akıcı şekilde oynayabilmemiz. Listemizdeki oyunların çoğu Steam üzerinde mevcuttur.

Into the Breach

düşük sistem gereksinimli oyunlar

Faster Than Light oyununun yaratıcıları tarafından bizlere sunulan Into the Breach 2D yapısıyla bu oyunlara ilgisi olanların beğenisini kazanıyor. Oyunda mech adı verilen robotlarla dünyayı dev böceklerin istilasından korumaya çalışıyoruz. Oyun 1.7GHz ve üzeri hızda çalışan bir işlemci ve 1GB RAM ile rahatlıkla oynanabiliyor.

World of Warcraft Classic

düşük sistem gereksinimli oyunlar

Dünya çapında satış rekorları kırıp resmen bir çağ yaratan rol yapma oyunu World of Warcraft‘ın orijinal sürümü WW Classic, çıktığı dönemde oynanışıyla gönüllerde taht kurmaya yetmişti. 3D grafiklere sahip oyun 2004 yılının sonlarında epey ilgi toplamıştı. Oyun 2GB RAM ve Dual Core E6600 gücünde bir işlemci ile rahatlıkla çalışabiliyor.

Minecraft

minecraft

Minecraft‘ı mutlaka duymuşsunuzdur, hatta aranızda yüzlerce saatini geçirenlerinizin olduğuna eminim. Oyun Microsoft tarafından satın alındıktan sonra “Windows 10 Edition” adıyla yeniden tasarlandı. Bu sürüm orijinal oyuna sahip olanlara ücretsiz veriliyor veya mağazadan indirilebiliyor. Oyun Windows 10 yüklü bilgisayarlarda şaşırtıcı derecede optimize edilmiş. Düşük sistemli oyunlar arıyorsanız o mükemmel oyunu uzaklarda aramaya gerek yok.

Icy Tower

düşük sistemli oyunlar

Bir dönemi sallayan oyun Icy Tower oynanışı ile adeta oyun dünyasında çığır açmıştı. Bu kadar basit bir oyunun bu kadar tutması gerçekten nadir yaşanan bir olay. Oyunda bir süre içerisinde kulenin tepesine tırmanmanız gerekiyor. Bir neslin bilgisayar derslerinde oynadığı oyun iddialı bir şekilde neredeyse her bilgisayarda çalışabiliyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında en sevilen oyun Icy Tower olabilir.

WWE 2K15

dövüş oyunları

WWE serisinin oyunları genelde sistemleri zorlayan cinsten oyunlar. Mekanikleri ile örnek alınacak dövüş oyunlarından bir tanesi şüphesiz WWE 2K15. Tabii ki bu adı oyunlardan değil daha çok TV programlarından biliyoruz. Yine de Electronic Arts’ın spor oyunlarını iyi bir şekilde video oyununa çevirdiği bir gerçek. Oyun 2GB RAM ve Dual Core E6600 ile rahatlıkla oynanabiliyor.

 


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.