Öğrenci Kariyeri Banner

BluTV Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı!

BluTV Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı!

Dijital yayın platformu BluTV, abonelik ücretlerine bir kez daha zam yaptı. Haziran ayında 34,90 TL'ye çıkan aylık abonelik ücreti, yeni zamla 49,90 TL'ye yükseldi.

Türkiye’nin en popüler çevrim içi yayın platformlarından BluTV, bugün abonelerini ve abone olmak isteyenleri üzen bir karar aldı. Platform, paylaştığı açıklamasında abonelik ücretlerine zam yapacağını belirtti.

BluTV’nin açıklamasına göre platformun aylık abonelik ücreti 49,90 TL’ye yükseldi. Platforma 12 taksit seçeneğiyle yıllık abone olmak isteyenler ise aylık 29,90 TL ücret verecekler.

Zammın Ardından BluTV Abonelik Ücreti Şu Şekilde:

  • Aylık abonelik: 34,90 TL -> 49,90 TL
  • Yıllık abonelik: 274,80 TL -> 358,80 TL (29,90 TL/ay)

Söz konusu zam, 20 Eylül tarihinden önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde bir sonraki ödeme döneminden itibaren geçerli olacak. Yani önümüzdeki ay BluTV’ye ödeyeceğiniz aylık abonelik tutarı 49,90 TL olarak güncellenecek. Yıllık abonelik yaptıysanız, ödemenizde bir sonraki ödeme gününe kadar bir değişiklik yapılmayacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.