Öğrenci Kariyeri Banner

Blu TV ve HBO Arasında Büyük Anlaşma!

Blu TV ve HBO Arasında Büyük Anlaşma!

BluTV ve Warner Bros. Discovery'nin imza attığı yeni ortaklık ile Cartoon Network, Boomerang ve HBO içeriklerinin BluTV'de yer almasını sağlayacak.

Yapılan anlaşma kapsamında BluTV ve Warner Bros. Discovery, çocuk kanalları Cartoon Network ve Boomerang'ın platforma eklendiğini açkladılar. Ayrıca HBO dizileri de artık BluTV'de izlenebilecek.

Sevilen Birçok Yapım Platformda Yer Alacak!

BluTV üyeleri, dünya çapında rekor kıran HBO dizisi The Last of Us'ın yanı sıra White House Plumbers, The Idol ve True Detective: Night Country gibi HBO'nun yeni dizilerini de Amerika yayınından hemen sonra izleyebilecekler. Ayrıca Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City, Chernobyl ve Entourage gibi HBO’nun global üne sahip daha pek çok dizi de platformun arşivine eklenecek.

Genişletilen anlaşmayla birlikte Warner Bros. Discovery'nin Tamirat_Tadilar, Altın Peşinde, Ağır Yaşamlar ve Hayalimdeki Ev gibi sevilen programlarına sahip geleneksel kanal portföyü de BluTV’de yer alacak. Bu programlar, BluTV'nin geniş kitlelere hitap etme stratejisine katkı sağlayacak.

BluTV ve Warner Bros. Discovery arasındaki iş birliği, dijital yayın sektöründe bir dönüm noktası olarak gösteriliyor. Bu ortaklık, BluTV'nin yerli ve global içeriklerle zenginleşmesine ve Türkiye'de dijital yayıncılık alanında lider konumunu daha da güçlendirmesine de aracı olacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.