Öğrenci Kariyeri Banner

Bill Gates, Geleceğin Mesleğini Açıkladı!

Bill Gates, Geleceğin Mesleğini Açıkladı!

Katıldığı bir online konferansta geleceğin mesleği hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, "İlerleyen zamanlarda bunlar Google, Microsoft, Tesla ve Amazon gibi şirketleri geride bırakacak" diye konuştu.

Gates, gelecekte iklim teknolojisi alanında çalışanların büyük gelirler elde edeceğini söyleyerek, "Riskli bir meslek ama sonuna kadar direnenler elde ettikleri kazanımlara inanmayacaklar" dedi.

Bill Gates, geleceğin mesleği üzerine açıklamalarda bulundu. Microsoft'un kurucu ortağı, iklim krizinin etkilerine dikkat çekerken, "Tahribatı dünyayı yakıp yıkacak" değerlendirmesini yaptı.

Elektrikli Otomobillere Dikkat Çekti!

İnsanların iklim değişikliği ve iklim teknolojileriyle alakalı işlerle uğraşması gerektiğini belirten Gates, özellikle elektrikli otomobillerin, pil teknolojilerinin ve hidrojen motorlarının önem kazanacağını belirtti.

Bill Gates, iklim yatırımlarının şu an için riskli olduğunu ancak ilerleyen yıllarda öne çıkacağını söyledi. Gates, "İlerleyen zamanlarda bunlar Google, Microsoft, Tesla ve Amazon gibi şirketleri geride bırakacak" şeklinde konuştu.

İklim teknolojisinin kolay bir alan olmadığını söyleyen Gates, "Riskli bir iş ama sonuna kadar direnenler elde ettikleri kazanımlara inanmayacaklar" ifadelerine yer verdi.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.