Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Alabileceğiniz Ücretsiz Yazılım ve Yapay Zeka Dersleri!

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Alabileceğiniz Ücretsiz Yazılım ve Yapay Zeka Dersleri!

Yazılım ve yapay zeka öğrenmek ya da bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenlerin ilk başvurdukları eğitim şekli online eğitimler oluyor. Halihazırda internet üzerinden ulaşabileceğiniz birçok kurs zaten mevcut. 

Dünyanın en iyi üniversitelerinden olan Oxford, Harvard ve Massachusetts üniversiteleri de, geleceğin dünyasında yer almak ve etki yaratmak isteyenler için ücretsiz olarak yazılım ve yapay zeka konulu dersler veriyor. 

İşte dünyanın en iyi üniversitelerinden alabileceğiniz yazılım ve yapay zeka dersleri:

Harvard Üniversitesi - CS50'nin Bilgisayar Bilimine Girişi

David J. Malan tarafından verilen giriş seviyesi bir kurs olan CS50x , öğrencilere algoritmik düşünmeyi ve problemleri verimli bir şekilde çözmeyi öğretir. Konular soyutlama, algoritmalar, veri yapıları, kapsülleme, kaynak yönetimi, güvenlik, yazılım mühendisliği ve web geliştirmeyi içerir. Diller arasında C, Python, SQL ve JavaScript ile CSS ve HTML bulunur.

Kayıt Ol

 

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü - Bilgisayar Bilimine Giriş ve Python Kullanarak Programlama

Bu kurs iki derslik bir dizinin ilkidir: Bilgisayar Bilimine Giriş ve Python Kullanarak Programlamaya Giriş ve Hesaplamalı Düşünme ve Veri Bilimine Giriş. Birlikte, daha önce bilgisayar bilimi veya programlamaya maruz kalmayan kişilerin hesaplamalı düşünmeyi ve faydalı problemlerin üstesinden gelmek için programlar yazmayı öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Kayıt Ol

 

Standford Üniversitesi - Denetimli Makine Öğrenimi: Regresyon ve Sınıflandırma

Makine Öğrenimi Uzmanlığı, DeepLearning.AI ve Stanford Online arasındaki işbirliğiyle oluşturulmuş temel bir çevrimiçi programdır. Yeni başlayanlar için uygun olan programda, makine öğreniminin temellerini ve bu teknikleri gerçek dünya AI uygulamaları oluşturmak için nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.

Kayıt Ol


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.