Öğrenci Kariyeri Banner

Bilgi Teknolojileri Satış Mühendisi Kampı Başlıyor!

Bilgi Teknolojileri Satış Mühendisi Kampı Başlıyor!

İnternet teknolojileri gün geçtikçe hayatımızda daha fazla yer almaktadır ve bu nedenle Bilgi Teknolojilerine olan ihtiyaç artmakta ve bu alanda daha fazla yetişmiş insan kaynağına ihtiyaç duyulmaktadır.

Linkedin tarafından yapılan araştırmada gelecekte en fazla aranan yetkinlikler arasında “Bilgi Teknolojileri” gelmektedir.

Bilgi Teknolojileri konularına ilgi duyan ve kendilerini SATIŞ alanında yetiştirmek isteyenler için “Bilgi Teknolojileri Satış Mühendisi Kampı / ISACAMP-SALES 2021” ülkemizde bu alandaki yetişmiş eleman gücüne katkıda bulunuyor.

“Bilgi Teknolojileri Satış Mühendisi Kampı / ISACAMP-SALES 2021” alanında uzman eğitmenler tarafından ücretsiz olarak verilecek online eğitimler ve ardından LAB eğitimleriyle sizlere SATIŞ ve ÜRÜN BİLGİSİ anlamında kendini yetiştirme imkânı sunuyor.

ISACAMP-SALES 2021'i başarıyla tamamlayanlar BeyazNet’in İstanbul, Ankara ve İzmir Lokasyonlarında ve partner firmalarında istihdam imkanına sahip olacaktır.

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.