Öğrenci Kariyeri Banner

Berlin Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

Berlin Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı!

La Casa De Papel dizisinin spin-off'u olan Berlin dizisinden ilk fragman yayınlandı. Toplam 5 sezondan oluşacak dizinin önümüzdeki Aralık ayında yayınlanması bekleniyor.

La Casa De Papel dizisinin spin-off'u olan Berlin dizisinin fragmanı paylaşıldı. Ayrıca dizinin ne zaman yayınlanmaya başlayacağı da belli oldu. Merakla beklenen dizinin toplam 5 sezondan oluşacağı ve ilk sezonun Aralık ayında yayınlanacağı açıklandı. 

Berlin Yeniden Soygun Yapacak!

İlk olarak 2017 yılının mayıs ayında yayımlanan La Casa De Papel dizisi Netflix'in içerik kütüphanesine eklenmesi ile beraber tüm dünyada oldukça popüler hâle gelmişti. Toplamda 5 sezondan oluşan soygun temalı La Casa De Papel'de özellikle Berlin karakteri çok sevilmişti.

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Berlin karakterine özel olarak bir dizinin çekileceği açıklanmıştı.

İşte Netflix YouTube kanalında yayınlanan fragman:

Berlin, Aralık ayı içerisinde Netflix kütüphanesine eklenecek. 8 bölümden oluşması beklenen dizi, Berlin karakterinin hayatını konu edinecek. Yeni bir soyguna tanık olacağımız yapımda Berlin, mücevher soygunu yapmaya çalışacak.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.