Öğrenci Kariyeri Banner

Beklenmedik Finaliyle Şaşırtan 9 Film!

Beklenmedik Finaliyle Şaşırtan 9 Film!

Sonunu asla tahmin edemeyeceğiniz bazı filmler vardır. Sürpriz finaliyle sizleri şaşırtacak filmleri izler için derledik.

Exam

Büyük ve gizemli bir şirket, işe alım yapmaya başladığını duyurur. Başvuran ve mülakatları geçen 8 yetenekli aday son bir sınav için penceresi olmayan bir odaya sokulur. Önlerine yalnızca bir kağıt ve kalem koyulankatılımcıların cevaplaması gereken yalnızca 1 soru vardır.

Oculus

Çocukluğunda büyük bir travma yaşayan Katlie, yıllarca erkek kardeşi Tim’in ailesini öldürdüğü iddiasıyla karşılaşır. Aralarının düzelmesi için çabalasalar da bir türlü düzelemezler. Kime ait olduğu bilinmeyen bir ayna ortalığı karıştırır.

Dogville

Peşindeki mafyadan kaçan Grace, küçük bir kasabaya saklanır. Bölge halkı geçmişinden kaçan bu güzel kadını kısa zamanda bağrına basar ve onun için üzülür. 

The Lobster

Filmde bekar insanlar 45 gün içinde kendilerine romantik partner bulabilecekleri bir merkeze gönderilir ve verilen sürede partner bulamadıkları takdirde istedikleri bir hayvana dönüştürülürler.

The Tree of Life

Jack’in, çocukluk masumiyetinin kaybolmasından başlayarak buruk bir yetişkinlik evresine geçişini konu alıyor. Tam bu geçiş sürecinde de babası ile yaşadığı çalkantılı baba-oğul ilişkisi, öykünün merkezine oturuyor.

The Prestige

Film, birbirini alt etmeye çalışan 2 sihirbazın hikayesini konu alıyor. 19. yy sonlarında Londra’da geçen hikayede Robert, sevgili eşi Julia ve Alfred hem arkadaşlar hem de bir sihirbazın asistanlarıdır. Bir gösteride Julia ölünce Robert Alfred’i suçlar ve birbirlerine düşman olurlar.

Nightcrawler

Lou Bloom kariyer peşinde genç ve hırslı bir adamdır ve geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar.

Memento

Film, kısa süreli hafıza kaybı olan bir adamın karısını öldürenleri bulma çabasını konu alıyor. Leonard, otel odalarında konaklayan ve sadece nakit para kullanan biridir. Şık giysiler giyip, Jaguar marka araba kullanır ve dışarıdan iş adamı gibi görünmektedir.

Mulholland Drive

Betty Elms, en büyük hayali Hollywood’da ünlü bir aktrist olmak olan bir kadındır. Hollywood'a gider ve kendi hayatında hayallerini süsleyen bir noktaya ulaşmış olan kadınla tanışır ve onun başarılarına hayran kalır.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.