Öğrenci Kariyeri Banner

Bayram Tatilinde İzleyebileceğiniz 8 Mini Dizi!

Bayram Tatilinde İzleyebileceğiniz 8 Mini Dizi!

Hepimizin bayram tatlinde kısa da olsa bir tatile gitme imkanı olmuyor. Böyle olunca biz de evde yapılacak eğlenceli aktivitelere yöneliyoruz.

Bu üç günlük bayram tatilini verimli bir şekilde geçirmek ve eğlenmek istiyorsanız işte size izleyebileceğiniz 8 mini dizi önerisi...

Bayram Tatilinde İzleyebileceğiniz 8 Mini Dizi!

1. Gözlerinin Ardında

Bekar bir anne, evli olan psikiyatrist patronuyla yaşak bir ilişki yaşar. Aynı zamanda onun gizemli karısıyla da tanışınca kendisini birtakım zihin oyunlarının içinde bulur.

2021 yapımı bu orjinal Netflix mini dizisinin IMDB puanı 7.2'dir.

2. Inventing Anna 

Amacı mesleğinde kendini kanıtlamak olan bir gazeteci New York sosyetesinin altını üstüne getiren bir instagram fenomenini araştırmaya başlar. 

Sahte mirasyedi Anna Delvey olayını araştıran bu gazeteci, Anna yargılanırken onun gerçekte kim olduğunu anlamaya çalışır.

2022 yapımı oldukça orjinal bir yapım olan bu Netflix dizisinin IMDB puanı 6.8'dir.

3. The Serpent 

Katil Charles Sobhraj, 1970'li yıllarda Güneydoğu Asya'da keşfe çıkan hippileri kendi ağına düşürür. Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır. 

2021 yapımı Netflix orjinal dizisi The Serpent'in IMDB puanı 7.6'dır.

4. When They See Us

Harlemli beş genç, haksız yere Central Park'taki korkunç bir saldırıyla suçlanınca kendilerini bir çıkmazın ortasında bulurlar. Gerçek bir hikâyeden uyarlanmıştır.

2019 yapımı orjinal Netflix yapımı olan bu dizinin IMDB puanı 8.9'dur.

5. Bodyguard

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisi David'in hikayesini anlatıyor.

David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Ancak David cesur ama dengesizdir, kendisini bir anda bir terör saldırırsının içinde bulur.

2016 yapımı bu Netflix dizisinin IMDB puanı 8.1'dir. 

6. 11.22.63

Dizi lisede İngilizce öğretmeni olarak çalışan Jake Epping'in zaman yolculuğunu konu alır. 

Bir lokantanın deposunun geçmişe açıldığını fark eden Jake Epping, John F. Kennedy suikastını önlemeye çalışır. Ancak işler çok geçmeden karmaşık bir hal alır.

Kahramanımız bu yolculukta hayatının aşkı ile karşılaşır!

2016 yapımı olan bu eşsiz dizinin IMDB puanı 8.1'dir.

7. The Queens Gambit 

1950'lerde bir yetimhanede ki küçük kız eşsiz satranç yeteneğiyle göze çarpar. Ancak bağımlılıkla mücadelesi  yıldızlığa uzanan yolculuğunda önünde engeldir.

Dizi en iyi mini dizi dâhil 11 dalda Emmy ve en iyi mini dizi ve en iyi kadın oyuncu dallarında Altın Küre ödüllerine sahiptir.

Müthiş bir yeteneğin hikayesini konu alan 2020 yapımı bu Netflix orjinal dizisinin IMDB puanı 8.6'dır.

8. Unorthodox 

Görücü usulü evliliğe zorlanan genç bir kadın, hayallerinin peşinden gitmeye  karar vererek kaçar. Hem bu evlilikten hem de içinde bulunduğu katı dini topluluktan kaçmaya çalışan kadın, kendisine yeni bir hayat kurmak için Berlin'e yerleşir.

2020 yapımı orjinal Netflix yapımı bu dizinin IMDB puanı 8.0'dir.


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.