Öğrenci Kariyeri Banner

Başvuruları Devam Eden Ücretsiz Yazılım Eğitimleri!

Başvuruları Devam Eden Ücretsiz Yazılım Eğitimleri!

Yazılım konusunda eğitim almak isteyenler için başvuruları devam eden, tamamen ücretsiz yazılım kurslarını sizlerle paylaşıyoruz.

BTK tarafından üniversite öğrencileri için verilen çeşitli eğitim fırsatlarını sık sık sizlerle paylaşıyoruz. Üniversite öğrencilerine bir destek de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. İBB tarafından başatılan yazılımcı geliştirme programı ile en az ön lisans mezunu 100 kadına yazılım eğitimi verilmesi sağlanacak.

İşte başvurusu devam eden ücretsiz yazılım eğitimleri:

Üniversite Öğrencilerine BTK'dan e-Devlet Onaylı Ücretsiz Siber Güvenlik Kursu!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), üniversite öğrencilerinin ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabileceği, e-devlet onaylı siber güvenlik eğitimi veriyor. Verilecek olan eğitim tamamen ücretsiz olduğu gibi kurs bitiminde verilecek olan katılım sertifikası da ücretsiz olacak. Son başvuru tarihi 4 Kasım.

İBB 100 Kadına Yazılım Eğitimi Verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başatılan yazılımcı geliştirme programı ile en az ön lisans mezunu 100 kadına yazılım eğitimi verilecek. İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve “teknoloji sektörünün ihtiyaç duyduğu yetişmiş insan kaynağına katkı sağlamayı” hedefleyen “Yazılımcı Yetiştirme Projesi”ne başvurular 3 Ekim tarihinde başlayacak.

En az ön lisans mezunu olan tüm kadınların başvurabileceği eğitim için son başvuru tarihi 30 Kasım.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.