Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'ın Eylül Ayında Tanıtacağı Yeni Ürünler!

Apple'ın Eylül Ayında Tanıtacağı Yeni Ürünler!

Eylül ayı denildiğinide akıllara yeni iPhone’lar geliyor. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle bir aylık bir gecikme yaşanmış olsa da, Apple yeni telefonlarını yıllardır Eylül ayında tanıtıyor. Yani, Apple Eylül etkinliğine iki aydan kısa bir süre kaldı.

Tahmin edebileceğiniz üzere bu etkinliğin yıldızı da iPhone 14 serisi olacak. Mini’ye veda ettiği için iPhone 14 Mini yerine iPhone 14 Max duyurulacak. Bu Pro olmayan modeller arasında daha büyük ekranlı bir seçenek olarak karşımıza çıkacak. Diğer iki model ise iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max.

Normal modellerin hali hazırda iPhone 13‘te kullanılmakta olan Apple A15 Bionic işlemciden güç alacağı söylenirken, Pro modellerinde yeni tasarım, daha iyi bir işlemci ve daha iyi bir kamera karşımıza çıkacak.

iPhone 14 serisi, 'Watch 8' ve 'AirPods Pro 2' Tanıtılacak

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın 2022 yılında akıllı saat konusunda önemli yeniliklere imza atacağını açıklamıştı. Bu kapsamda iPhone 14 ile birlikte tanıtılacak olan Apple Watch Series 8’in daha iyi bir pil ömrüne ve vücut ısısı sensörüne sahip olacağı belirtiliyor.

Watch SE modelinin yenilenmesi beklenirken, daha farklı bir tasarıma ve daha sağlam malzemelere sahip olan Watch Pro modelinin de geleceği iddialar arasında. Bunların yanı sıra Eylül etkinliğinde, uzun süredir beklenilen AirPods Pro 2’nin tanıtılma ihtimali de bulunuyor.

9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre, mevcut tasarımın büyük oranda korunduğu yeni kulaklık, Apple’ın kendi ses işlemcisi H1’in bir sonraki sürümüne ev sahipliği yapacak. AirPods Pro 2’nin, Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen ilk kulaklık olacağı ve LC3 kodek ile geleceği de söyleniyor.

Bu yıl bitmeden yeni Mac ve iPad modellerinin de tanıtılması bekleniyor. M2 işlemcinin Pro ve Max versiyonlarına ev sahipliği yapan Mac’lerin ne zaman tanıtılacağı şimdilik belli değil. Şirketin etkinliği 13 Eylül'de gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.