Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan Tartışma Yaratacak iPhone Reklamı!

Apple'dan Tartışma Yaratacak iPhone Reklamı!

Apple'ın Eylül 2022’de satışa sunulan iPhone 14 serisiyle beraber “Trafik Kazası Algılama” özelliğiyle tanışmıştık. Bu özellik, herhangi bir kaza durumunda acil servislerle sizin adınıza iletişime geçebiliyor. İşte Apple, iPhone 14 serisiyle ilgili YouTube üzerinden bir reklam yayınlandı.

Yayınlanan bu reklamda, iPhone 14 serisinin trafik kazası algılama özelliği vurgulanıyor. Fakat bu reklamda özelliği ele alış biçimi tartışma yaratacak cinsten.

iPhone 14 Pro Reklamı: “Rahat ol, bu iPhone 14 Pro”

"Crash Test" adlı bu reklamda, Gene Chandler'ın "You Can't Hurt Me No More" şarkısı eşliğinde bir araç kazasına yer veriliyor. ABD’nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri tarafından hazırlanan reklamda bahsi geçen şarkının sözleri şu şekilde:

“Artık beni daha fazla incitemezsin
Yoluma gönderdiğin onca acıdan sonra
Hayır, hayır, hayır.”

Kazada araç takla atıyor, sürücü ölümü atlatıyor. Tam bu sırada iPhone 14 Pro'nun ekranında "Görünüşe göre bir kaza geçirmişsiniz." yazıyor. Ardından slogan beliriyor: "Kaza Tespiti ciddi bir araba kazasını algılayabilir ve otomatik olarak 911'i arayabilir. Rahatlayın, işte iPhone 14 Pro."

Bu sloganın ardından iPhone’un, sahibinin telefonla etkileşime geçmemesi halinde acil servisle iletişime geçecek olması anlatılıyor.

 

Kaynak


Emine Günaydın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Emine Günaydın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.