Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan Ses Getirecek Tasarım Haberi: Bir İlk Olacak!

Apple'dan Ses Getirecek Tasarım Haberi: Bir İlk Olacak!

Teknoloji devi Apple, akıllı stant olarak adlandırılan ev iPad'i üretmek için harekete geçti. Henüz tasarım aşamasında olan ürün evde birçok kontrol uzaktan sağlanabilecek.

Apple, dün yeni ürünlerinden biri olan HomePod modelini tanıttı. Bugün ortaya çıkan haberlere göre teknoloji devi, ev aksesuarı alanında daha önce hiç tanıtmadığı bir ürün için hazırlıklara başladı. Apple’ın üzerinde çalıştığı ve şimdilik akıllı stant olarak isimlendirilen ev iPad’i için ilk detaylar belli oldu.

Eve Özel iPad Geliyor!

Şirlet, dün herhangi bir etkinlik yapmadan yeni HomePod modelini kullanıcıların beğenisine sundu. Bugün Bloomberg tarafından ortaya atılan haberlere göre Apple, akıllı ev serisi ürünlerini geliştimek için harekete geçti. Şirket, bu alanda aynı zamanda Google ve Amazon’a da rakip olmaya hazırlanıyor.

Bloomberg’te yer alan habere göre Apple, düşük bütçeli bir iPad formatında ışıkları ve termostatları kontrol edebilecek, oldukça ilgi çekecek bir ürün üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu ürün, duvara montelenmiş ya da tercihe göre iPad gibi konumlandırılarak kullanılabilecek.

Üstelik şirketin bu ürünü daha büyük ekranlı olarak sunabileceği de gelen iddialar arasında. Ancak ilk ürün olmasından dolayı daha minimal ve gerekli fonksiyonlar yeterli olarak göründüğü belirtiliyor.

Ayrıca bu üründe Apple işletim sisteminin bir parçası olan Siri’nin kullanım alanları da artacak. Tüm bunların yanı sıra Apple’ın, TV kutusunun akıllı hoparlör, FaceTime kamera dahil birleştiren bir ürün üzerinde çalıştığı da düşünülüyor. Ancak 2023 yılının başlarında çıkması beklenen ürünün tarihinin ertelenmesine karar verildi. Yeni tarih hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.