Öğrenci Kariyeri Banner

Amazon Prime Türkiye'de Kullanıma Sunuldu!

Amazon Prime Türkiye'de Kullanıma Sunuldu!

Oldukça uygun fiyata Prime Gaming'nin yanında pek çok avantajı da sunan Amazon Prime platformu artık ülkemizde yayında. Ülkemizde kullanıma açılan Amazon Prime ile sizlerde 1 aylık ücretsiz deneme fırsatından yararlanabilirsiniz. Hem de sonrasında çok uygun fiyata aylık abonelikle birlikte bütün bu fırsatlardan yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Amazon e-tivaret olarak küresel çapta bilinirken bunların yanında farklı farklı dijital servisleri de bünyesinde barındıran bir teknolji şirketi. Amazon Prime aboneliği ile e-ticarette yapacağınız alışverlerde ücretsiz ve hızlı teslimat seçeneklerinden yararlanabilir bunun yanında pek çok dizi ve film izleyebilir ayrıca abonelerine özel fırsatlardan faydalanabilirsiniz.

İşte bütün bunlar Amazon Prime abonelerine pek çok farklı platformlarda farklı farklı avantajlarını ülkemizde 7,90 TL gibi artık çok uygun diyebileceğimiz ve diğer rakiplerine göre avantajlı bir fiyat ile karşımızda.

Amazon Prime Avantajları Nedir ?

  • Ücretsiz teslimat
  • Prime Video
  • Prime Gaming
  • Hızlı teslimat
  • Ertesi gün teslimat
  • Abonelere özel indirim fırsatları.

Amazon'nun verdiği bilgilere göre ülkemizde belirli şehirlerede ikamet eden Amazon Prime aboneleri, minimum sipariş tutarı olmadan  ücretsiz kargo ve ertesi gün teslimat'dan fayfalanabilecekler. İşte o şehirler: İstanbul, Ankara, İzmir Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Isparta, Kütahya, Manisa, Sakarya, Yalova, Düzce, Afyon.
Prime Video ile abone olduğunuz Amazon Prime'da Amazon Originals yapımlarının yanında diğer pek çok film, dizi ve programları da yüksek kalitede istediğiniz yerde ister altyazılı ister orjinal şekilde de indirebileceksiniz.

Prime Gaming

Daha önce Twich Prime olarak bilinen Prime Gaming ile ayda bir kez olmak şartıyla Amazon Prime abonesi olduğunuz her ay bir Twitch yayıncısına abone olabilir ve Amazon tarafından ücretsiz şekilde sunulan oyunları oynayabilirsiniz.

Özel Fırsat Dedik Dedik Peki Neymiş Bu Fırsatlar 

Amazonda bulunan sınırlı sürede yayınlanan Bitmeden Yakala Fırsatları gibi kampanyalarda normal Amazon kullancılardan daha önce haberdar olacak ve erişime daha erken açılacak. Amazonda yer alan Günün Fırsatları da aynı şekilde Amazon Prime kullancılarına erken erişimle açılacatır. 

Sizler de bu fırsatlardan yararlanmak ve farklı bir deneyim için Amazon Prime aboneliğini şimdi 1 aylık deneme fırsatınıdan yararlamak için buraya tıklayabilirsiniz.


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.