Öğrenci Kariyeri Banner

Amazon’dan Kişiye Özel Tişörtler için Sanal Dublör Hizmeti

Amazon’dan Kişiye Özel Tişörtler için Sanal Dublör Hizmeti

Amazon’un uygulaması veya web sitesi aracılığıyla gönderdiğiniz fotoğraf ile Made for You sizin sanal dublörünüzü oluşturuyor.

Boy ve vücut tipiyle ilgili ayrıntıları elde edebilmek için Made for You sizden iki adet fotoğraf göndermenizi istiyor. Daha sonra farklı kol uzunluk veya yaka şekillerine sahip tişörtler arasından dilediğiniz şekilde seçim yapabiliyorsunuz.

Sekiz renk seçeneği ve iki çeşit pamuk bazlı tişörtlerden birine karar verdikten sonra sanal versiyonunuzda tişörtün üstünüze yakışıp yakışmadığını görebiliyorsunuz. 25 dolar olan bu tişörtler ile Amazon etiketine isminizi yazdırabilmek de mümkün. Şu an için sadece ABD’deki müşteriler sipariş verebiliyor ve tişörtü hazırlamak ise yaklaşık beş gün sürüyor.

Kişiselleştirilmiş film ve dizilerden sonra kişiselleştirilmiş tişört hizmeti gerçekten kulağa ürkütücü gelebiliyor. Bu hizmeti sunabilmek için insanların fotoğraf göndermesi gerektiğinden akıllara “Ürünü aldıktan sonra, gönderilen fotoğraflara ne oluyor?” sorusu gelebilir. Amazon, sanal dublörü oluşturduktan sonra fotoğrafların silindiğini onayladı.

Şimdilik yalnızca tişörtlerle sınırlı olan Made for You, ilerleyen zamanlarda daha geniş ürün yelpazesiyle karşımıza gelebilir.

Hizmet hakkında kısa bir video izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 


Tuğba Füsun Özçelik

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.