Öğrenci Kariyeri Banner

Adalet Bakanlığı 406 Personel Alacak!

Adalet Bakanlığı 406 Personel Alacak!

Adalet Bakanlığının personel alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlığın Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde görev almak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı olmak üzere toplam 406 personel alımı yapılacak.

Başvurular 5-16 Aralık tarihleri arasında online olarak yapılacak. Adalet Bakanlığının Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerinde görev almak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı kadrosuna sözlü sınav sonucuna göre 406 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Başvuru Şartları Şöyle:

Adayların 2022 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'nın KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan alması, psikolog kadrosuna atanabilmek için psikoloji lisans bölümünden, pedagog kadrosuna atanabilmek için rehberlik ve psikolojik danışmanlık veya eğitim programları ve öğretim lisans bölümünden, sosyal çalışmacı kadrosuna atanabilmek için de sosyal hizmet veya sosyal hizmetler lisans bölümlerinden mezun olması şartı bulunuyor.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden yapılabilecek.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar için sözlü sınav yeri ve tarihi "www.adalet.gov.tr" internet adresinden açıklanacak.


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.