Öğrenci Kariyeri Banner

9 Haziran İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

9 Haziran İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

9 Haziran itibarıyla vizyona giren yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta viyona giren filmler arasında, başrolünde başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'in yer aldığı Beau Is Afraid (Korkuyorum)'da yer alıyor.

Transformers: Canavarların Yükselişi

Transformers: Canavarların Yükselişi, Otobotlarla Decepticon’lar arasındaki savaşa yeni dahil olan Predacon, Terrorconlar ve Maximal'ın maceralarını konu ediyor.

Korkuyorum

Başrolünde başarılı oyuncu Joaquin Phoenix'in yer aldığı Beau Is Afraid (Korkuyorum), otoriter annesi Mona ile çalkantılı bir ilişkisi olan ve babasını hiç tanımayan son derece gergin ve paranoyak bir adam olan Beau Wassermann'ın hikayesini konu ediyor.

Maske: Nezaketle Tebessüm

Maske, yaşadığı travmaların ardından yaşamına devam edebilmek için çeşitli kandırma yöntemleri bulan Barış'ın hikayesini konu ediyor.

Saint Omer

Saint Omer, çocuğunu öldürmekle suçlanan bir kadının mahkemesine katılan genç bir yazarın hikayesini konu ediyor.

İblis Karanlığın Sahibi 2

Yaşadığı maddi zorlukların altında ezilen ve eşi tarafından her şeyin sorumlusu olarak görülen Cengiz, içine düştüğü durumdan kurtulmanın yolunu arar. Bu sırada eşinin dolduruşuna gelen Cengiz, eniştesine yar olmayan bir definenin peşine düşer.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.