Öğrenci Kariyeri Banner

4 Mart İtibari İle Vizyona Giren Filmler

4 Mart İtibari İle Vizyona Giren Filmler

4 Mart ile birlikte vizyona giren keyifle izleyebileceğiniz film listesini sizler ile paylaşacağız... 

Haftalık Vizyona Giren Film Listesi 

Bergen 

Bergen

Arabeskin unutulmayan kadın seslerinden bir tanesi olan Bergen' in hayatını anlatan bir filmdir. Bergen olarak bilinen Belgin'in Ankara'dan Adana'ya, oradan da yaşadığı aşkın ardından yaşanılanları anlatan uzun bir öyküdür. Filmin başrolünü Erdal Beşikçioğlu, Farah Zeynep Abdullah, Tilbe Saran paylaşmaktadır. 

Batman

Batman

Batman hayranlarının uzun zamandır beklediği filmde, suçluların kalplerine korku salan Batman'in Riddler isimli bir seri katille mücadelesini ele almaktadır. Robert Pattinson, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, Zoë Kravitz başrollerini paylaşmaktadır. 

Kaçış

Kaçış

2022 Oscar’ları için En İyi Uluslararası Film, En İyi Belgesel ve En İyi Animasyon olmak üzere 3 dalda birden adaylık elde ederek sinema tarihine geçen Kaçış, yılın en çok konuşulan ve övgü toplayan filmlerin arasında yer almaktadır. Yönetmenliğini, Jonas Poher Rasmussen üstlenmektedir. 

Yaramaz Çocuklar 

Yaramaz Çocuklar 

Türkiye'nin güneyindeki bir köyde genç bir adam olan Mahmut, yeni evli karısından boşanmak ister. Aynı zamanda ergen bir kız olan kız kardeşi Zeynep, nişanını bitirmeye karar verir ve bir fabrika işi bulur. Vizyonları günah olarak kabul edilir ve imkansız bir savaş başlar.


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.