Öğrenci Kariyeri Banner

31 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

31 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

31 Mart itibarıyla vizyona giren yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik...

Öldüren Oyun

Öldüren Oyun, bir grup gencin birbirlerine olan bağlılıklarını test eden ve oyunun derinliklerine indikçe yıkıcı sonuçları olan garip bir nesneyle karşılaşmalarını konu ediyor.

Kayıp

Annesi yeni erkek arkadaşıyla Kolombiya'da tatilde gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca, June'un cevap arayışı uluslararası bürokrasi tarafından engellenir. Annesinden binlerce mil uzakta Los Angeles'ta olan June, çok geç olmadan onu bulmak için parmaklarının ucundaki en son teknolojiyi yaratıcı bir şekilde kullanır.

Ecinni 4: Ecel

Zeynep, bir süredir birtakım varlıklar görmektedir. Bu durum üzerine Zeynep ve ailesi, yaşananların neden olduğunu öğrenebilmek için yola çıkar. Ancak bu sırada Zeynep’in 6 yaşındaki kadeşi Elif, gizemli bir şekilde ortadan kaybolur.

Çıldırmış Ayı

Çıldırmış Ayı, yüksek derecede uyuşturucu madde tüketip, dehşet saçan bir ayı ile karşılaşan bir grup insanın hikayesini konu ediyor.

Belki Evet, Belki Hayır

Belki Evet, Belki Hayır, evlilik kararlarını ailelerine açıklamaya karar verdiklerinde beklenmedik durumlarla karşılaşan bir çiftin hikayesinin konu ediyor.

Çaykovski'nin Karısı

Çaykovski'nin Karısı, ünlü Rus bestecisi Pyotr Çaykovski ile eşi Antonina Miliukova arasındaki çalkantılı ilişkiye odaklanıyor


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.