Öğrenci Kariyeri Banner

Sadece Kimlikle Gidebileceğiniz Ülkeler!

Sadece Kimlikle Gidebileceğiniz Ülkeler!

Vize işlemleri gerekmeden kimlikle girebileceğiniz ülkeleri sizler için derledik.

1- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye tarafından ekonomik, siyasi ve askerî olarak desteklenmektedir. 2001 yılından itibaren ekonomide hızlı bir büyüme yaşanmış;[13] ancak ülke 2000'li yılların sonlarından itibaren ekonomik sıkıntılar yaşamaya başlamıştır.

2- Ukrayna

Yüzölçümüyle tamamı Avrupa'da olan en büyük ülkedir. Doğuda ve kuzeydoğuda Rusya, kuzeyde Belarus, batıda Polonya ve Slovakya güneybatıda Macaristan,Romanya ve Moldova'nın komşusudur. 

3- Gürcistan

Eski Sovyet cumhuriyetlerinden biri olan Gürcistan'ın kuzeyinde Rusya, doğusunda Azerbaycan, güneyinde Ermenistan ve güneybatısında Türkiye yer alır. Ülkenin batı sınırını Karadeniz belirler.

4- Azerbaycan

Azerbaycan, zengin kültürel mirasa sahiptir. Ayrıca Azerbaycan opera, tiyatro gibi sahne sanatlarını barındıran ilk ülke olma özelliğini taşır.

5- Moldova

Moldova veya resmî adıyla Moldova Cumhuriyeti, Doğu Avrupa'da yer alan Ukrayna ile Romanya arasında kalan bir ülkedir. Başkenti Kişinev'dir ve 1991 yılında SSCB'nin dağılmasının ardından bağımsızlığını kazanmıştır. 

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.