Öğrenci Kariyeri Banner

3 Şubat İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

3 Şubat İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

3 Şubat itibarıyla vizyona birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, İsveç'in Oscar adayı olan Cennetten Gelen Çocuk filmi de yer alıyor.

3 Şubat İtibarıyla Vizyona Giren Filmler:

Prestij Meselesi

Prestij Meselesi, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananları konu ediyor.

Musallat 3

Musallat 3, cinlerin musallat olmasıyla kendisini akıl hastanesinde bulan bir adamın yaşadıklarını konu ediyor.

Kulübeye Tıklat

Kulübeye Tıklat, keyifli başlayan tatilleri, kapılarında dört yabancının bitmesiyle kabusa dönen bir ailenin hayatına odaklanıyor.

The Banshees Of Inisherin

 1920'li yılların İrlanda'sında, küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de yaşayan Colm ve Padraic, yıllardır en yakın arkadaşlardır. Ancak Colm, Padraic ile olan arkadaşlığını bir anda bitirmeye karar verir. Bu karar sadece onların hayatını etkilemekle kalmaz kasaba halkı üzerinde de çeşitli etkileri olur.

Cennetten Gelen Çocuk

Bir balıkçının oğlu olan Adem, Mısır’ın ve Sünni İslam dünyasının en güçlü dini merkezlerinden El Ezher üniversitesine öğrenci olarak kabul edilir. Üniveresitenin başında bulunan Büyük İmam, bir gün tüm öğrencilerin gözleri önünde aniden hayatını kaybeder.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.