Öğrenci Kariyeri Banner

Instagram'a Gelecek Yeni Özellik Açıklandı!

Instagram'a Gelecek Yeni Özellik Açıklandı!

Twitter'dan sonra Instagram'ın da doğrulanmış hesap rozeti satmaya başlayacağı belirtildi. Instagram, doğrulama rozetlerini de içeren bir abonelik planı üzerinde çalıştığı duyuruldu.

Alessandro Paluzzi, dünyanın en popüler çevrimiçi fotoğraf ve kısa video paylaşım platformu Instagram ile ilgili önemli bir açıklamda bulundu. Eğer bu açıklama gerçek olursa, bazı kullanıcılar Instagram'a para ödemek zorunda kalacak.

Instagram, yıllardır doğrulanmış rozet imkanı sunuyor. Kullanıcılar, belirlenen şartları karşılıyor olmaları durumunda ödeme yapmadan, doğrulanmış hesap sahibi olabiliyorlar. Ancak bu durum değişecek gibi görünüyor. Alessandro Paluzzi'nin açıklamasına göre Instagram kodlarında yer alan referanslar, platforma ücretli abonelik geleceğini düşündürüyor. Instagram, ücretli aboneliği hesap doğrulama işlemleri için kullanacak.

Mavi Rozet Ücretli Olacak!

'' Instagram mavi rozeti içeren bir abonelik planı üzerinde çalışıyor. Şu anda kodda bununla ilgili yalnızca birkaç küçük referans var. Hiçbir şey görünmüyor. Bu yüzden varsayımımı doğrulayabilecek bir ekran görüntüsü gönderene kadar, bunu sadece bir söylenti olarak kabul edin.''

Bu özellik Twitter'ı anımsatıyor. Instagram'ın üzerinde çalıştığı söylenen yeni özellik, aslında Twitter'ın doğrulama rozetleri için hayata geçirdiği "Twitter Blue" projesi ile aynı mantığa sahip. Yıllar boyunca ücretsiz doğrulama rozeti veren Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra doğrulama rozetlerini "satmaya" başladı. Elon Musk için zorlu bir süreç haline gelen bu özelliğin Instagram için nasıl olacağı bilinmiyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.