Öğrenci Kariyeri Banner

28 Nisan İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

28 Nisan İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

28 Nisan itibarıyla vizyona giren birbirinden başarlı yerli ve yabancı filmler sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, kadrosunda birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Karanlık Gece ve Oregon da yer alıyor.

Karanlık Gece

Yöentmen koltuğunda Özcan Alper'in oturduğu Karanlık Gece filminin oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Berkay Ateş, Taner Birsel ve Sibel Kekilli gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Filmin konusu; Bir dağ kasabasında yaşayan İshak, amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adamdır. Farklı hayalleri olan beş arkadaşıyla büyüyen İshak, köyün genç kızı Sultan’a gönlünü kaptırır. Ancak genç adam, Sultan’a hislerini söyleyemez.

Oregon

Kadrosunda Nejat İşler, Burcu Biricik, Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu gibi isimlerin yer aldığı Oregon filmi, tek bir gün içinde yaşanan olayları konu ediyor.

Kuralsızlar

Garibong bölgesi toplama operasyonu olaylarından dört yıl sonra Geumcheon Polisinin Büyük Suçlar Birimi'ne, Vietnam'a kaçan bir kaçağı ülkesine geri gönderme görevi verilir. Polis Ma Seok-do, zanlının teslim olma ve ardından Kang Hae-sang adlı korkunç bir katil tarafından işlenen suçları ortaya çıkarma isteğinde bir terslik olduğunu fark eder.

Büyük Macera: Hazine Peşinde

Aynı mahallede yaşayan Demir “Gömü” Kaya, Eylül “Maviş” Birgül, Can “Cancan” Kantar, Ali “Muhtar” Kaygısız, mahalledeki tek oyun parkı için Osman “Junior” Akbaba ve yancısı Ali “Ünsüz” Bakan ile mücadele eder.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.