Öğrenci Kariyeri Banner

24 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

24 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

24 Mart itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, dünyanın en sevilen serilerinden biri olan John Wick'in 4'üncü filmi de yer alıyor.

İşte 24 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler:

John Wick 4

John Wick 4, büyük suç örgütünü yenmeye çalışırken yeni bir düşmanla yüzleşmek zorunda olan John Wick’in hikayesini konu ediyor. John Wick, High Table olarak bilinen suç örgütünü yenmenin bir yolunu keşfeder. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce, dünya çapında güçlü ittifaklar kuran ve John'un eski arkadaşlarını düşmana çeviren yeni düşmanı The Marquis'le yüzleşmesi gerekiyor. 

Özel Bir Hediye

Samy, bir banliyö malikanesinde arkadaşları, komşuları ve eşi Alice ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Samy, ailesinin geçimini sağlamak için bir lüks eşya mağazasında gece bekçisi olarak işe başlar. Fransa'nın en zengin adamı olan Philippe Etienne ise karısının ölümünden sonra kendisini işine adar.

Sekiz Dağ

Yalnız bir çocuk olan Pietro, ailesi ile birlikte şehirde yaşar. Ancak anne ve babasının en büyük tutkusu İtalya’nın dağlarıdır. Yaz tatili için Grana köyüne giden aile, buranın Pietro için en uygun yer olduğunu düşünür.

Gerçek Cinler 2

Bir medya şirketinde çalışmaya başlayacak olan Özve ve Nisa, bu sebeple İstanbul’a gider. Şirketteki korku filmleriyle ünlü olan yönetmen bu sırada Cafer adında bir adamdan mail alır. Cafer, attığı mailde, elinde gerçek cin görüntüleri olduğunu söylemektedir ve yolladığı harddisk içindeki görüntülerin gerçekliğini kanıtlamak için bir de madalyon gönderir.

Kimetsu no Yaiba - Jogen shuketsu, soshite Katanakaji no sato e

İyi kalpli bir çocuk olan Tanjiro Kamado, ailesinin acımasızca öldürülmesinin ardından küçük kız kardeşi Nezuko'yu tekrar insana dönüştürme umuduyla iblis avcısı olmaya karar verir.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.