Öğrenci Kariyeri Banner

10 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

10 Mart İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

Sinema salonları her hafta yepyeni yapımlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu hafta vizyona girecek birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri sizler için derledik. 

65

65, 65 milyon yıl önceki dünyada kızı ile hayatta kalabilmek için destansı bir maceraya atılan Mills’in hikayesini konu ediyor.

Çığlık 6

Çığlık 6, Hayalet Maskeli cinayetlerinden kurtulduktan sonra Woodsboro kasabasını geride bırakıp New York'ta yeni bir hayata başkayan dört kişinin hayatına odaklanıyor.

Wonderville'in favori sorun çözücü ikilisi Pinkfong ve Hogi, ilk canlı konserlerini yapmak için bir grup arkadaşı bir araya getirir. Ekip, şarkı sözleri ve uyumlu koreografi ile nihai etkileşimli deneyimi yaratırken bir takım olarak bir araya gelmeyi ve uzlaşmayı öğrenmelidir.

Ne Olacak Halim?

Çocukken ailesi tarafından baş belası olarak görülmesiyle çocuklara düşman olan ünlü sunucu Halim Pekyaman, playboy hayatı yaşayarak günlerini geçirir. Halim'in hayatı, bir gün yayın sırasında çocuklar hakkında ileri geri konuşmasıyla alt üst olur.

Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera

Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera, yanlış tuttuğu dileğin beraberinde getirdiği kötü sonuçları düzeltmek için zorlu bir maceraya atılan Kerry'nin hikayesini konu ediyor.

Uçuş 811

Uçuş 811, bindikleri uçakta şüpheli bir ölümün meydana gelmesiyle hayatları değişen Azra ve Cengiz’in hikayesini konu ediyor.

Tek Yürek İmalat-ı Harbiye

Tek Yürek İmalat-ı Harbiye, çalıştıkları fabrikada takım kurarak futbol oynamaya başlayan İmalat-ı Harbiyeli işçilerinin hikayesini konu ediyor.

Ulan Salih

Ulan Salih, sevgilisinden ayrıldıktan sonra kız kardeşinin kendisine uygun gördüğü kızla evlenmeye karar veren bir adamın yaşadıklarını konu ediyor.

Sessiz Kız

Sorunlu ve fakir bir ailenin dokuz yaşındaki çocuğu olan Cait, sessiz kalarak hem okulda hem de evde gizlenerek yaşar. Annesinin hamileliği nedeniyle Cait, dönüş zamanını bilmeden hiç tanımadığı uzak akrabalarının yanına gönderilir.

Kaynak
 

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.