Öğrenci Kariyeri Banner

Yurtdışında Çalışmak İsteyenler İçin En Çok Tercih Edilen 6 Şirket

Yurtdışında Çalışmak İsteyenler İçin En Çok Tercih Edilen 6 Şirket
Yeni başlangıçlar yapmaya isteklisiniz ama nasıl?

Yeni bir ülke, yeni bir başlangıç demek. Yurt dışında çalışmak, yaşamak ve ufkunuzu genişletmek istiyorsunuz ama cevapsız kalan birçok sorunuz mu var? Yurt dışında iş bulma konusundaki şirketler hakkında önerilerimiz size yardımcı olabilir.

Pek çok insan monotonluktan bunalıp, yeni bir tecrübe için, ya da kendini geliştirmek için, bir süreliğine de olsa yurt dışında yaşamayı hayal eder. Peki, bu sadece bir hayal olarak kalacak kadar imkansız bir düşünce mi? Değil. İşte bu hayalinize bir adım daha yaklaşmanız için size kendi alanlarında uzmanlaşmış 6 şirket.

1.Dun & Bradstreet



Dun & Bradstreet, endüstri verilerindeki önemli kalıpları ortaya çıkararak ve müşterilerin ve ortakların küresel ağına analitik bakış açısı getirerek değerli iş ilişkileri geliştirmeye yardımcı olur.

Dun & Bradstreet, 30.000'den fazla veri kaynağından yararlanan dünyadaki en büyük küresel ticaret veritabanıyla müşterilerinin yaklaşık 2 yüz yıl boyunca akıllı ilişkiler kurmalarına yardımcı olmuştur. Dünyadaki tüm işletmelerin yanı sıra Fortune 500'ün% 90'ı, işlerini büyütmek için Dun & Bradstreet'in veri, anlayış ve analitiklerine güveniyor.



Dun & Bradstreet'de yaşamanın getirdiği en iyi şey, dünyanın her yerinden uzaktan çalışma olanağı mümkün. Çalışanlar farklı durumlarda telekomünikasyon seçeneklerini kullanabilirler. Örneğin, aile kasabada veya şehir dışındaysa, çalışanlar kendileri için en iyi şekilde çalışmaya serbesttir.

2.LegalZoom



LegalZoom, işletmelerin ve ailelerin en çok önem veren şeyin korunmasını sağlar. LegalZoom, yararlı araçlar ve avukatlara kolay erişim sayesinde, yasal ihtiyaçlarını 4 milyona yakın kişiye yönetmesine yardımcı oldu.

LegalZoom, misyonunu ve mesleki görevlerini yenilikçi bir şekilde yürütmek için onlara yeşil ışıklar vererek çalışanlarına (Zoomer olarak da adlandırılır) rollerinde yetkili vizyonerler olmasını sağlar. LegalZoom, çalışanların bireysel özgürlüklerini yaratıcı çözümleri merakla keşfetmelerini ve zorlu yasal sorunları ortadan kaldırmalarını sağlar; böylece olumlu ve üretken bir çalışma ortamı teşvik edilir.

Emlak planı belgelerinden ticari oluşuma ve ticari marka tescili alanlarına kadar LegalZoom, istisnai müşteri deneyimleri sağlamak için inşa edilmiş yasal çözümler sunar. Lisanslı, müşteri tarafından gözden geçirilmiş, bağımsız avukatlara erişim olanağı sağlayan LegalZoom, yasayı herkesin erişimine açan güvenilir bir ortaktır.

3.HomeAway



HomeAway, tatil otellerinde dünya lideridir ve geleneksel otellerden daha düşük maliyetle geniş bir konaklama yelpazesi sunmaktadır.

Bir Expedia markası olan HomeAway, Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa, Brezilya ve Avustralya da dahil olmak üzere tüm dünyadaki bölgelere catering hizmeti veren bir web sitesi portföyü işletiyor. İki milyondan fazla benzersiz yer kalacak şekilde HomeAway, yolcuların bir sonraki tatil kaçamağı için ideal bir yer bulmalarını ve rezervasyon yapmalarını kolaylaştırmak için en son teknolojiyi kullanıyor.



HomeAway'de her köşede yaratıcılık vardır ve her yönde büyüme gerçekleşiyor. Naysaying otel konaklama birimlerini heyecanlı ve seçkin HomeAway ev kiralayıcılar haline getirmeye kararlı olan şirket, çalışanlarını, olağanüstü konaklama hizmetleri ile seyahatten en iyi şekilde faydalanmaları için insanları ilham verdikleri için, denenmiş ve doğru olduklarını yeniden düşünmeye teşvik ediyor.

4. AlfaSights



AlphaSights, müşterileri daha iyi iş kararları almak için ihtiyaç duydukları önemli dünya çapında bilgiler ve uzmanlığa bağlamaya ve eylem planlarını daha etkili bir şekilde yürütmeye yardımcı oluyor.

AlphaSights, ekiplerinin destek sistemlerinden emin olduklarında sürekli değişen müşteri gereksinimlerini ustalıkla ele alıp karşılayabileceğini bilir. Yöneticilerin ekipleriyle birleşmelerini sağlayacak açık ofis konseptlerinden, sorun giderme desteği için günlük stand-up'lara kadar yöneticiler, personelin her durumda yardım etmesine izin verirken, iş dışında düşünmek için bol miktarda teşvik sağlıyorlar.

AlphaSights müşterileri ile oldukça alakalı ama geniş bir şekilde dağınık konu uzmanlığına hızlı ve verimli bir şekilde erişmek için çalışır. Şirket, 2008'de kuruluşundan bu yana, San Francisco, New York, Londra, Dubai, Hong Kong ve Seul'de 300'den fazla profesyonel ekibiyle büyüdü.


5. ZX Ventures




ZX Ventures, AB Inbev'in içinde küresel bir büyüme ve yenilik grubudur. 2015 yılında piyasaya sürülen görev, AB Inbev'in değişen manzarada ilerlemeyi sürdürme kabiliyetini artıran yeni ürünler ve işletmeler geliştirmektir.

ZX Ventures, uluslararası zanaat ve özel bira, e-ticaret, ev yemeği, marka deneyimi ve keşif olmak üzere çok sayıda global iş birimini işletmektedir. Ekip her gün mülkiyet, meritokrasi ve sonuç odaklılık değerlerini yaşıyor.



ZX Ventures, çekirdek iş için büyümeyi yönlendiren yeni ürünleri tohumlar, fırlatır ve ölçeklendirir. Bu, ortaya çıkan kategorileri şekillendiren benzersiz içecekler, içecekleri tüketmenin yeni yollarını sunan fiziksel çubuk deneyimleri, içecek özelleştirmesini güçlendiren cihazlar ve e-ticaret ve dağıtım yoluyla kolaylıkla adım atma hizmetleri ve daha fazlasını içerir. ZX Ventures, yeni başlayanlar ve yenilikçilerle işbirliği yaparken AB Inbev'in ağlarını, teknolojisini ve araştırmasını geliştirerek geleceği bir araya getiriyor.

6.Goldman Sachs




Birçok finansal kuruluş gibi, Goldman Sachs birleşmeler ve satın almalar, yatırım araştırmaları, menkul kıymetler ve risk yönetimi ve teknolojik yenilik dahil olmak üzere birçok önemli alanda uzmanlaşmıştır.

Goldman Sachs Group, Inc., şirketleri, finansal kurumları, hükümetleri ve bireyleri içeren önemli ve çeşitlendirilmiş bir müşteri tabanına kapsamlı finansal hizmetler sunan önde gelen küresel bir yatırım bankacılığı, menkul kıymetler ve yatırım yönetimi şirketidir. 1869'da kurulan firmanın merkezi New York, dünyadaki tüm büyük finans merkezlerinde ofisleri bulunduruyor.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.