Öğrenci Kariyeri Banner

YTÜ Jeoenformatik Kulübü 3 Boyutlu Görselleştirme ve Haritacılık Uygulamaları Online Söyleşisi 16 Aralık'ta!

YTÜ Jeoenformatik Kulübü 3 Boyutlu Görselleştirme ve Haritacılık Uygulamaları Online Söyleşisi 16 Aralık'ta!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) bünyesinde çalışmalar yapan Jeoenformatik Kulübü’nün  “JEK AKADEMİ” projesinin “3 BOYUTLU GÖRSELLEŞTİRME VE HARİTACILIK UYGULAMALARI” konusuyla gerçekleştireceği etkinlik “16 Aralık Çarşamba!”

Covid-19 sebebiyle bahar dönemi eğitimini online bir şekilde tamamlamış üniversitemiz güz dönemini de online bir şekilde sürdürmektedir. Okulların ne zaman açılacağı bilinmemekle beraber tıpkı üniversitemiz gibi Jeoenformatik Kulübümüz de faaliyetlerini online olarak devam ettirmektedir. 

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Harita Mühendisliği bölümünde aktif olarak etkinliklerini yürütmekte olan Jeoenformatik Kulübü “JEK AKADEMİ” projesinin “3 BOYUTLU GÖRSELLEŞTİRME VE HARİTACILIK UYGULAMALARI” adıyla “MEHMET ÜNAL” konuşmacı olarak katılacağı bir söyleşi organize ediyor.

Jeoenformatik Kulübü Online Söyleşi Etkinliği “16 ARALIK 2020 Çarşamba 19:00-20:30” saatleri arasında tek oturum olarak gerçekleştirilecektir.

Kayıt Formu

 

Jeoenformatik Kulübü Hakkında

Jeoenformatik Kulübü, 2017 yılında bir grup harita mühendisliği öğrencileri tarafından kurulmuştur. İlgili öğrencileri harita ve haritacılık uygulamaları hakkında bilgilendirmek, onları bu konuda hem akademik hem sosyal alanlarda geliştirmek, kulüp bünyemizde bulunan üyelerimize, okulumuzdaki öğrencilere ve çevremizde ilgisi bulunan herkese kariyerlerine faydası olacak etkinlikler sunmaktır.


 

 


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.