Öğrenci Kariyeri Banner

YTÜ Girişimcilik Kulübü Global Girişimcilik Günü Etkinliği Başlıyor!

YTÜ Girişimcilik Kulübü Global Girişimcilik Günü Etkinliği Başlıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenecek Global Girişimcilik Günü etkinliği girişimcilik ekosistemi ile buluşmak üzere Yıldız Teknik Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından özenle hazırlandı! Değerli girişimcilerle ve yatırımcılarla buluşarak girişimlerin hikayelerini dinlemek, sürpriz ödüller kazanmak ve bu geleneğin bir parçası olmak için 21 Kasım saat 13.00'te YTÜ Girişimcilik Kulübü YouTube kanalından canlı yayınlanacak GGG 2020'ye hemen globalgirisimcilikgunu.com üzerinden kayıt ol! 🚀

 

Global Girişimcilik Günü'nde Gökhan Özüm (General Manager, UniKuni), Başar Yenidünya (Vice President, 212 Venture Capital), Tolga Şen (Co-Founder & CEO, OMMA Sign), Enis Hulli (General Partner, 500 Startups İstanbul), Merthan Öztürk (Co-Founder, Spirohome), Kudret Türk (Co-Founder, Apsiyon), Baturay Kaya (Associate, Earlybird Ventures), Ata Uzunhasan (Managing Director, Galata Business Angels) ve Duygu Akbudak (Founder, Denebunu) konuşmacılar arasında yer alacak.

 

Aynı zamanda etkinlik sonunda @ytugirisim Instagram canlı yayınında Madrigal, Batuhan Kordel (21 Kasım) ve Can Ozan'ın (22 Kasım) katılımıyla toplanan tüm bağışların İzmir'e ulaştırılacağı bağış konserleri düzenlenecek!

GGG senin için hazır, peki sen bu büyük buluşma için hazır mısın? 🌟

Kayıt linki


Gökçe Öztürk

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Gökçe Öztürk..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.