Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube'dan Kullanıcıların Sinirini Bozacak Haber!

YouTube'dan Kullanıcıların Sinirini Bozacak Haber!

Son zamanlarda kullanıcıları memnun etmenin aksine üzecek gelişmelerle gündeme gelen YouTube, şimdi de sinir bozucu bir haberle karşımızda.

YouTube reklamları her ne kadar platfrom ve patform içinde içerik üretenler için gerekli şeyler olsa da kullanıcıların pek hoşuna gittiği söylenemez. İzlediğimiz içeriğin en keyifli yerlerinde bir reklam ile bölünmek hepimizi sinirlendiriyor. Ancak YouTube, bunu daha da sinir bozucu hale getirmeye devam ediyor.

Reklam Geçilmez Hale Getirecekler!

YouTube reklamlarla ilgili stratejisinde uzun reklam süresi, geçilmez reklam vs. derken şimdi de reklamı atla butonuna el atıyor. Bazı kaynaklara göre; YouTube, reklamları Premium abonelerini hariç tutarak geçilmez hale getirmek istiyor. 

Diğer bir iddia ise sadece arayüzde değişiklikler yapıldığı ve bu yüzden reklamı atla butonunun revize edildiği. Gelen bilgilere göre YouTube reklamı atla butonunu küçültecek. Bunun sadece bir arayüz değişikliği olarak belirtildiği söylense de bir bakıma reklamları atlamayı zorlaştırmak için yapıldığını söylenebilir.

Şu an bile “reklamı atla” butonunu göremeyen kullanıcılar var. Bu butonun daha da küçüldüğünü düşünürsek reklamları atlamanın daha da zorlaşacağı söylenebilir. Aynı zamanda yıllardır tamamen aynı olan ve hiçbir şekilde değişmeyen reklamı atla butonunun neden şimdi bir güncellemeye ihtiyaç duyduğu tartışma konusu

Konuyla ilgili başka bir bilgi veya uygulama bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde diğer detaylarında ortaya çıkması bekleniyor. 

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.