Öğrenci Kariyeri Banner

YouTube'a Twitch Benzeri Özellik!

YouTube'a Twitch Benzeri Özellik!

En çok kullanılan video platformu olan YouTube, yayıncıların kendine özgü emote'lar oluşturmasına izin verdiği yeni özelliğini duyurdu.

YouTube kendi özel emote'larını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. YouTube emote'ları olarak adlandırılan Twitch benzeri emote'lar, YouTube'da yorum bölümlerinde ve canlı sohbetler sırasında kullanılabiliyor olsa da platform daha önce bireysel yayıncıların Twitch'teki kendilerine özgü emote'lar oluşturmasına imkan tanıyordu. Bu durum resmen değişiyor.

Emote'lar Artık YouTube'da!

Twitch'te popülerleşen emote özelliği bundan sonra YouTube yayınlarını da ele geçirmeye hazırlanıyor. Artık YouTube'un emoji seçicisini açtığınızda YouTube emote'larının da bir listesini göreceksiniz ve bunlar bir kanalın kendi mevcut özel emote'larının altında görüntülenebilecek.

Aynı zamanda Twitch'ten aşina olduğunuz bazı hazır emote'lar da YouTube eklendi. Sıklıkla kullanılan pogchamp gibi emote'lar yer almasa da game over ve GG gibi emote'lar mevcut durumda.

YouTube, topluluk gönderisinde gelecek süreçle ilgili olarak "Oyun için oluşturulan emote'larla başladık ancak gelecekte daha da fazlasını getirmek için çalışıyoruz, bu nedenle bizi takip etmeye devam edin!" ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.